måndag

Ny vecka. Igen. Sjukt vad tiden går fort och denna helgen bara försvann, lite depp över att jag missade GHS i år, hade verkligen velat vara där men ajaa. En barndomsvän till mig vann faktiskt en av lotterihästarna, helt sjukt, massa grattis till dig Matilda!! 
 
Hur som helst, hade en kort dag i skolan och när jag slutat mötte jag mamma och pappa som var ute och åt, hade dock redan ätit i skolan men kom lagom till desserten, gattgatt. Well, ska jag ut till stallet strax, mycket häst runtomkring just nu och förhoppningsvis blir även detta en bra vecka.
 
 
 

skulle publicerats tidigare

Heeej kompisar! Jag känner att uppdateringen börjar brista lite men har inte så mycket roligt att blogga om egentligen. Har varit i stallet hela eftermiddagen och nu bara måste jag städa mitt rum för det ser ut som kaaos haha.. Ska försöka uppdatera lite roligare senare. Puss. 
 
Har verkligen iiiinga nya bilder, apologizeess
 

konfirmation

Ledsen att jag inte bloggade igår men umgicks med mina fiina tjejer hela dagen och kvällen och natten typ. Så mysiga och dom får mig att må så bra. Hur som helst har jag varit på konfirmation för min lilla Kajsa idag, hon blir så stor och var jätteduktig. Ätit massa god mat, tårta och godis hela dagen känns det som så funderar faktiskt på att ta en spontan springtur nu. Pusspuss. 
 

future / feeling good

Väldigt myycket framtid just nu. Framtidstema på nationellaproven, stora framtidsplaner och så vidare.. Det känns så sjukt nayz faktiskt. Älskar att ha kortsiktiga "drömmar" och något att se fram emot. Ska bara försöka att inte ge mig själv aallt för höga förhoppningar för när jag väl har bestämt mig för något så har jag svårt att ge mig haha.. Men allt känns såå lovande just nu. Jag mår verkligen bra. Det är så jäkla skönt att kunna skriva det och verkligen mena det. Kommer få en jättefin helg förhoppningsvis, vara med härliga människor som gör mig glad och dessutom träffa en myycket saknad vän. Ska bli så fett underbart. Känner att detta inlägg blev väldigt rörigt och osammanhängande men behöver påminna mig själv om att livet har sina goda stunder. Måste bli bättre på att uppskatta saker haha. Godnatt alla fiiena läsare! ♥
 

så happy

Heej alla!! Har haft en toppendag, började med två timmar nationellt prov i skolan, sen åkte jag hem direkt för att äta innan jag åkte och red en cppppfin häst. När jag kom hem red jag min egna lilla ponny i kvällssolen, åh vad fint det var. Fredag imorgon och livet e naayz. puss! 
 

what to do for a living

Kan verkligen helhjärtat säga att hästar är världens vackraste djur. Sjukt hur stor del av mitt liv hästarna faktiskt tagit upp och är det något tacksam över i mitt liv är det nog att mina föräldrar gav mig en ponny för nästan 10 år sen. En annan sjuk sak är att den ponnyn hängt med i alla hästbyten och trots alla odds fortfarande är min, och det kommer hon alltid att vara även om det vi kanske går skilda vägar för ett tag. Ååh när jag tänker efter så finns inget som skulle kunna ersätta hästarna i mitt liv. Alla är så fiina och bra. Dom är bäst. ♥ ♥ ♥
 
 
 
 
 

blow me away

Shiiiiitt vad det blåser ute, haha heelt sjukt. Så skippar ridningen idag faktiskt, Liona är hispig nog utan storm. Annars har det varit en rätt bra dag, nationella provet gick hyfsat om man bortser från kontrast-frågan som hela sveriges ettor verkade kugga på haha.. Nej men nu ska jag trääna, puss. 
 
dagens klädsel: jeans-crocker • skärp-chelsea • t-shirt-tessie • tröja-jc 
 

j'taime

Heello readerz. Läget? Själv är det heelt okej, hade sån sjuk huvudvärk i skolan så la mig och sov en timme så fort jag kom hem, sen släppte det lite så då blev det stallet. Knashästen var både högt och lågt idag men hon blir bara finare för varje dag såå. Efter det tog jag en låång powerwalk i kvällssolen, så jäkla skönt var det. Nu har jag gjort lite mat och ska sätta på ett avsnitt PLL. pusss bröder. 
 

vååren e här

Kom precis hem från Alicia, cyklat typ en mil så helt slut haha. Hur som helst har det varit underbart väder hela helgen och igårkväll hade vi det också jättemysigt. Åt massa gatt. Men nu ska jag äta sen sticka ut till stallet, en vecka sen veterinären var här nu så ska äntligen fåå rida min lilla skrutt. Ha det king. 
 

lite hezt

Har varit iväg och kollat på några hästar nu i eftermiddag, provred ett fiient friesersto också. Egentligen kanske inte riktigt min typ av häst men pappa är jätteförtjust i frieserhästar så han insisterade på att åka och kolla på ett stuteri i alla fall. Men det var nayz och hästen var huur cool som helst att rida, nog aldrig ridit en häst med ett sånt steg, maffigt. Well, nu ska jag äta lite bara sen ska jag cykla till Alicia. Puss. 
 

wakiewakie

Vaknade av att min fiiena misse låg PÅ min mage, ska jag ljuga så var det jättemysigt men ska jag vara ärlig så fick jag panik haha. Hur som helst, ska upp och powerwalka innan(!!) frukost nu, vi får se hur de går med tanke på mitt låga blodsocker.. Fint väder idag alla fall! Har spännande planer i eftermiddag också men det berättar jag mer om sen, puss!

 


belissima

Håkan Hellström, Veckorevyn, te, chokladboll och världens bästa katt. Så ska jag spendera min fredagskväll hihi. Har precis ätit en aasgod middag med familjen förresten, kanske sätter på en film lite senare eller ringer en vän, har blivit värsta suckern för att prata i telefon faktiskt. Men nu ska jag läsa den nya numret av VR som kom idag, alltid lika nayz. PUSS!! ♥
 

confession session

Önskar att jag vore en ordningsam person. Är nog den slarvigaste jag känner. 
 
Gillade varken pizza eller donken när jag var liten, haha cp. 
 
Min absolut närmsta vän kommer nog alltid vara Alicia Andersson, no matter what. Spelar ingen roll vad som kommer i mellan oss, hon kommer alltid vara den som jag gått igenom mest med, både bra och dåligt! Hon e king. 
 
 
Mitt största kroppskomplex är nog mina axlar eller mina höfter haha.. 
 
Jag har börjat få ett riktigt sug efter ridningen igen och en önskan just nu är faktiskt att få en storhääst, hihi. 
 
 
Finns inget jag längtar till så mycket som till dagen jag fyller 18, och att flytta hemifrån!! 
 
Det värsta som finns tycker jag är snåla människor, haha ååh gardz can't stand theem. 
 
Gillar min klass bara mer och mer för varje dag, känns asnayz att ha mer än 2 år kvar med er, SA12A. 
 
Har sjuukaste cravingsen efter sommaren nu, vet att jag tjatar om det varje dag, haha men de är sjuukt. 
 
 

det är fredag

Gud vad tiden går foort! Fredag igen, sjukt haha. Hade som sagt bad i skolan och det gick faktiskt bra, bortsett från att det kliar över hela kroppen nu haha, can't stand kloor. Men nu är det i alla fall helg, gattgatt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt men de är skönt med lugna planer. Tid för spontanitet. Juste, tog en snabb "outfit-bild" förut (haha fjomp det låter) pikén är från horseware, skärpet från Chelsea och byxorna från Londreees. Kyss. 
 

let's get fit bananas

Har bad på idrotten imorgon så var tvungen att riva fram bikinis och testa haha, slog mig att det bara är 2 månader kvar till sommarlovet nu, sjukt eller hur? Nej men sommarlov innebär ju inte bara freedom, utan det innebär även beachseasooon, knappt tänkt så långt och nu får jag feeta träningsångesten haha. MÅsTe kOMmMa IGåNg mED trÄnINingEn NuUuuU. 
 
Så ja, nu jävlar, ska försöka springa/pw:a minst 5 gånger i veckan, helst varje dag men oskönt med orimliga mål bara, haha.. Ska bli bättre på att köra pushups-squats-situps-bootywork osv osv också!! Målet är väl inte att gå ner massa i vikt (lugna puckar mannar) men att bli lite mer fit helt enkelt och feeel good in my own body. Haha åh vad nasty jag låter när jag blandar in massa engelska också, nej men nu kör vi, två månader.
 
 
 

skœnt

Slutade 10.45 idag (älskar torsdagar!!) och tog bussen hem direkt. Hur gatt som helst. Spyr på att Sveriges väder är så trist bara, vill ut och springa men det blåser ju som attan, har inga problem att springa i ösregn och åska osv, men fet motvind är så jäkla oskönt. Well, kanske springer lite på crosstrainern istället senare, happy kisses.
 
 
 
 

tack älskling


i miss everything about you

Saknar verkligen ALLT med sommaren! Saknar till och med att frysa ihjäl på studsmattan på morgonen när man vaknar och skrapa upp benen i asfalten på sommarnätterna. Självklart saknar jag alla underbara stunder med happiness ocksåå, men ärligt talat, jag saknar verkligen allt som har att göra med sommaren just nu. Give.me.summer.
 
 

un miércoles

Suttit och pillat med en ny design nästan hela eftermiddagen. Blir aldrig nöjd haha, men nu får det vara såhär sålänge i alla fall. Annars då? Gått lång skoldag, tagit en glass på solen med Alicia, varit i stallet en sväng (vill rida nununu) och nu är jag trött som ett barn. Ska försöka bli bättre på att uppdatera, men är nog inte born som bloggare egentligen hahah.. Sameshiiit, puss!! 
 

sugar challenge

Utmanar mig själv (hahah?) och tänker alltså inte äta godis och annat sött fram till sommarlovet. Känner mig själv bra nog för att veta att det kommer bli lite undantag och jag vet att jag inte kan lova att avstå helt haha nej men ärligt talat, ska verkligen försöka anstränga mig och dra ner rejäält för måste bli av med mitt extrema sockerbehov. it's dooope 4 me brothers. 
 

skulle ge min högra arm

Helt sjukt hur mycket jag skulle behöva detta just precis nu. Skulle offra min högra arm för det asså, lätt. 
 
 

veckan rullar

Åhej! Kom precis hem, efter skolan drog jag och Alicia till donken och efter det drog jag direkt ut till stallet. Veckan rullar vidare och de är sköönt, höll mitt nationella tal igår förresten och det gick faktiskt jättebra haha! Ska äta lite yoghurt och börja kolla på Pretty little liars nu tänkte jag, egentligen fett oskönt att börja med en ny serie nu när vi har så mycket i skolan men jajaa. puss ♥
 

be the change you want to see in the world

Såg The final break trots allt, trodde inte jag kunde gråta mer haha, men shiiiit aldrig gråtit så över en serie, störtlipade verkligen, haha fortfarande ledsen asss. Mitt liv är nog över nu ungefär, ärligt talat. Tomheeeeeeeeeet.
 

sugar and tears

Har haft sånt sjuuukt sockersug hela dagen, och eftersom jag varken kan rida eller träna idag så har jag ägnat hela eftermiddagen till att äta sugarsugarsugar och se klart på Prison Break, ååååh vad jag grät. Feel a bit extra-emotional todayy typ, nej men gråter alltid till filmer, speciellt serier och det var så fint men ändå så sorgligt hehe.. Har dock inte sett The final break ännu, tappade liksom suget att se mer när jag redan fått slutet liksom. Jaja, kanske gör det lite senare, kyss.♥
 

hezt

Det känns som att våren är hur seeg som helst i år, varken blommor eller löv på träden än ju. Men kollade på lite bilder från i april förra året och insåg att det nog inte bara är i år våren känns långsam, det handlar nog mer om att vi bor i Sverige helt enkelt haha..
 
Nu ska jag i alla fall ut till stallet och hämta in min lilla skrutt eftersom veterinären kommer om en stund. Så här såg det alltså ut i hästarnas hage förra året vid den här tiden.. cosycosy. PUSS. ♥ 
 

pic from yest.

Godmorgon sunshines! Ligger i sängen med Alicia nu, vi åt precis köttfärssås och spaghetti till frukost, det var nayz. Hade en trevlig kväll igår, men bästa var nog donken på vägen hem haha. Idag ska vi väl bara tjilla typ, nej men måste plugga också men det tar jag ikväll. Puss. ♥♥♥♥♥♥
 

drar mig

drar mig mot stan nu, ha en riktigt crasy lördagskväll everybotheey. puss. ♥
 

lördag

Lördag idag, som om ni inte visste haha.. Vart tog våren vägen förresten? Här om dagen när jag kollade så skulle det vara 17 grader och sol på måndag, nu visar det bara regn. Mindre nayz. Hur som helst ska jag ta en dusch och fräsha upp mig lite nu, sen tar jag en buss till Sara och sen vidare till lite födelsedagsfirande för fina Vera! Förhoppningsvis blir det en toppenkväll och sen sover nog Alicia hos mig också, eller om jag sover där, det får vi se. Men har inte tid att blogga mer nu, ttyllllll ♥
 

nuff said


freidag viernes friday


lilla killen så klok

Ulrik – En vanlig dag
  

bad things comes in threes

Heej vänner och ovänner. Hur är läget med er? Själv känner jag väl mest att livet rullar, onödigt att klaga på oväsentliga saker egentligen meen stämmer det att dåliga saker kommer i tre så vet jag ju vad jag har att vänta mig de kommande. Nayz eller?? 
 

trust no bitch

Ååååh så sjukt irriterad idag, haha finner inga ord. Hur som helst så var jag precis ute på powerwalk vilket var väldigt skönt dock! Och nu snackar jag i telefon med min fiiena Sara som vanligt haha.. Älskar folk som ringer istället för att smsa.♥ Men är som sagt på riktigt dåligt humör så ska inte sprida mer bad energyy här, puss på er. 
 

wts

Heeey bloggisen. Får typ panik över att skriva om mitt tråkiga liv varje dag haha, så orkar inte riktigt detta meen. Har hur som helst tränat precis, nu ska jag äta sallad och kolla på prison break, cleant. Sovmorgon till halv 1 imorgon dessutom, nayz. Ska försöka finna lite inspiration så jag kan återkomma haha, pusspuss. 
 

men du är la dyng

 
svårt att inte älska prison break när miller är huvudrollen. han är förövrigt den enda killen på moder jord som lyckas vara så jävla sjukt dösnygg i snaggat hår. ily 

Mondayz

Heej bröder. Haft migrän halva dagen så rätt tuff skoldag haha, men har inte "råd" att missa så mycket som en enda lektion i skolan just nu, hur mycket som helst! Släppte iaf lite efter lunchen så passade på att rida ut i det fina vädret när jag kom hem, cosy cosy. 
 
Juste, mamma kom hem med ett par ljusrosa vårskor förut också, så fiiena. Fast nu det var nog sista paret tygskor för min del på ett tag, har ändå typ 6-7 par convisar plus typ 5 andra par tygskor haha, men tygskor funkar alltid dock klarar inte mina hälar av det men de är najzz ändå. PUSS!! ♥
 

end of week-end

Och såå var även denna helgen över. Har hur som helst haft en kanonhelg så det får la gåå. Gårkvällen var aznajzz, mina kompisar är så grymma och Vera är extra bra. Idag spenderade vi mest dagen i sängen och sen grillade vi hamburgare i vårsolen. Sen jag kom hem har jag stresskrivit klart min uppsats som jag precis skickade in, vi har så mycket i skolan just nu så jag blir helt galen haha.. Börjar dock känna att jag fått lite för lite sömn denna helgen så ska nanna snart, hoppas ni haft lika bra helg som jag, kiss. ♥
 
 

Atm

Påväg till Vera nu. Och haha, japp jag har bara ett ben om ni undra. Asnajzz. Puss.


bästa idag


vi måste bara släppa sargen

Godmorgon friendss. Eller ja, gick faktiskt upp för mer än en timme sen, har både hunnit äta frukost och gått en morgonpromenad med min lilla häst "redan". Vi får väl se vad som händer idag, har lovande planer för kvällen i alla fall så förhoppningsvis blir detta en bra dag. Men nu ska jag träna, innan jag hoppar in i duschen. Haha varför säger man ens hoppa in i duschen? Vadå hoppa? Haha okej, spelar roll.. 
puss. tilde
 

j.campbell

Fetaste cravsen idag går till dessa klassikerna alltså. Måste måste ha dom i sommar. End of discussion. 
 
 

kan vi bara skita i alla krav

Tja bröder. Varför är det alltid små saker som ska förstöra mest? Ååh var på så himla himla bra humör idag ju. Skitsamma, nu; stallet.
 

make it or break it

Kvällsmat, Prison Break och sidenlakan. Godnatt. ♥
 

time.

Sjukt vad mycket man hinner med när man slutar tidigt eller? Liksom tänk hur mycket tid man spenderar i skolan egentligen.. Har i alla fall ridit en lååång runda i skogen, det finns nog inget bättre än att rida själv i skogen, underbart! Efter det spenderade jag lite kvalitétstid i stallet och bara myste och sen har jag städat både stallet och mitt rum. Haha känner mig så duktig. Ska träna nu, sen plugg som gäller ikväll. Kisses. ♥
 

bra tilde


ATM

Slutade 10.45, så skönt!! Men har ändå en hel del jag ska hinna göra nu, så lika bra att jag tar tag i allt på en gång. Hade faktiskt skjorta idag för en gångs skull haha, om ni undrade. Saksammaa, skriver mer sen, pusspuss! ♥
 

Hola señoritas

Haha vad är grejen med spanska rubriker eller? Hej i alla fall, tänkte bara göra ett litet textinlägg innan jag ska krypa ner i sängen och kolla på Prison Break några timmar, innan jag ska upp igen och gå ut och flaskmata min lilla bebis inatt haha.. Han föddes igår och är så söt, huuur liten som helst haha. Fast han syster blev tagen av räven igår natt så lite orolig för honom nu, men han är en survivor såå. Pusspuss. ♥
 

spring#2


We're not broken just bent

Hej kompisar. Hur är läget? Själv är jag ganska irriterad haha, haft migrän typ halva skoldagen men slapp sista lektionen så åkte hem tidigt och tog det luugnt. Hur som helst tog jag faktiskt lite ordentliga bilder till bloggen, men självklart funkar inte minneskortet i datan längre (haha det är i typ 4 delar) och sen letade jag efter en sladd i typ en timme och när jag hittat den så var jag tvungen att ha några installationsskivor också som jag inte har en aning om var dom är, så gav upp och skulle ta pappas dator istället men då skulle han självklaart iväg på möte med den. SÅ blev det med dom bilderna, sorry haaha.. 
 
Precis ätit lite thaimat och nu tänker jag inte röra mig mer denna kvällen, ska sätta mig i sängen och kolla på Prison Break eller något, för omväxlingens skull, eller? Whatevverr, är så trött så det blir bara ordgröt, ni får ursäkta, hoppas ni haft en bra tisdag, puss. 
 

1 april

Åkte in till stan förut och åt middag hela familjen innan min syster och hennes kille skulle ta tåget hem till Umeå igen. Är fortfarande sjukt mätt, men gott var det. Nu sitter jag och "pluggar" lite, eller pappa smsade just så ska dra ut till stallet nu så får fortsätta skolarbetet senare. Skola imorgon, känns faktiskt helt okej, har haft ett relativt lugnt lov så är utvilad i alla fall. 
 
 
Bjussar på en suddig "dagens outfit" haha, tröjan är från Missäy, skärpet från Chelsea och byxorna är från JC. Peace

RSS 2.0