träna träna

 
Tog en powerwalk i solnedgången, det var fiint och väldigt skönt även om jag är otränad till tusen. Nu är det pepparpeppar som gäller och jag ska försöka ligga i och vara flitig med att komma ut och träna. Det är verkligen härligt att gå ut och springa/promenera på sommaren. Speciellt på kvällarna när det är lite svalare. Bara vädret är motivation nog. Imorgon ska jag upp tidigt för att rida innan det blir varmt, sen ska jag nog Kajsa lite senare, om inte hovslagaren kommer det vill säga... Godnatt!! ♥ ♥ ♥
 

whoever said money can't buy happiness never owned a horse

 
 
 

Svarar

tt ett par frågor om vart jag redigerar mina bilder så tänkte svara på det lite snabbt i ett inlägg bara! På datorn så gör jag det med Photoshop CS5, men oftast redigerar jag bilderna lite enkelt i någon av dessa appar bara. LINE Camera är nog den jag använder mest, ändrar kontraster, lägger på filter osv. PS Express använder jag bara när jag vill vända en bild spegelvänt, Pixlromatic och Instaeffect när jag vill lägga på någon effekt etc. Och alla appar är gratis(!!). 

 

 

hot hot

Shit vad varmt det är ute idag. Hoppas alla hänger på stranden nu asså, och inte som jag - i hästsadeln. Travade ut på Liona nästan en mil, följde med när Alicia skulle cykla hem så fick lite sällis. Det var trevligt, men guu så lökigt. Men nu är jag hemma, och inne, får nästan lite dåligt samvete av att jag inte "tar vara" på solen och värmen när den äntligen kommer till Sverige. Har ju faktiskt fortfarande inte badat i sjön eller havet i vårt egna land i år. Nästan lite pinsamt haha.. Whateveer, nu väntar jag bara på att familjen ska komma, de skulle stanna på vägen hem och köpa flugtäcke och huva till Edwina, flugorna och blinningarna praktiskt taget ääter upp henne sånnahär dagar, stackarn...
 
 

vill göra något spontant

Hola amigos! Jag och Alicia har precis ätit en goo pannkaksfrukost, nu sitter vi inne och bara häänger. Haha aströk, vill hitta på nåågot, så himla fint väder ju! Fast jag är rätt trött på solen måste jag ändå erkänna, orkar inte ligga i solen och pressa en minut till. Fick tillräckligt med sol i Spanien ;) även om jag snart har fjällat bort a l l  hud(!!) och färg. Jaaja, får se vad som händer. Vill bara göra något sponant. 
 
 

just do it

 
Åååh känner mig så himla lat!! Har verkligen tappat a l l t  i träning- och matväg. Har inte tränat på huur länge som helst och ätit massamassa onyttigt bara det senaste! Usch, det ska det bli ändring på nu. Ska köra igång ordentligt nu i veckan, slut på massa skitmat, ut och springa är det som gäller nu, let's go. 

ny header

Vad tycker ni om den nya headern?! Jag blev i alla fall riktigt nöjd, den passar perfekt! Alicia fotade mig och Edwina lite förut, och det blev faktiskt en hel del fiiena bilder. Kan titta på min fina lilla häst hur länge som helst, utan att tröttna. Min lilla pärla. ♥
 
Nu ska vi bara käka lite sen ska vi ut och rida i kvällssolen, bara skritta dock med tanke på Edwinas hovar. Fast jag tar nog Liona, hon är minst lika bra hon, bebban. PUSS!! 
 
 

fina sommakvällar

 
Heeej bloggisen! Blev lite ändrade planer igår och jag sov hos Alicia istället. Vi cyklade hem till henne för att snabbt duscha osv innan vi skulle ut till Viktors sommarstuga. Dooock glömde hon såklart nycklarna hos mig så vi badade i den iskalla poolen istället och klättrade sedan in igenom fönstret på andra våning, haha! 
 
Det blev i alla fall en trevlig kväll med killarna, sen så red Kajsa och Bianca förbi också och då följde jag och Alicia med och red lite, i klänning och glittriga sandaler yey. Nej men det var huur mys som helst och jag insåg hur mycket jag saknat Kaj, så åker antagligen till henne i veckan, wii. Men weell, nu har jag och A i alla fall cyklat hem till mig igen, min familj är på semester så har huset för oss själva inatt, göttansgöttans, får se vad vi hittar på, PUSS!! 

missekisse

 
Åh har glömt att berätta!! Har fått väärldens sötaste kattungar, haha bästa som finns seriööst, älskar kattungar. Dom springer runt överallt, små och tjocka och lurviga och bara huur charmiga som helst. Kolla bara!!
 
 
 

sunny sunday

Ågud vad varmt det är idag! Har varit inne typ hela dagen dock, så trött på värmen måste jag erkänna, haha.. Jag och Alicia bakade fetaste morotskakan förut, gottgott. Annars är det rätt seegt faktiskt, inte så mycket planer för dagen alls, ska i alla fall få upp A på hästryggen ikväll igen, wish me luck!  
 
 

Mys

 

Cyklade och badade med Alicia efter brunchen, jättejätteskönt, första doppet i Sverige för mig i år faktiskt, haha! Sen drog vi hem till mig, grillade och åt jordgubbar typ och nu vid 10-11tiden på kvällen när det var tillräckligt svalt red vi ut ihop! Såååså mysigt, fick upp Alicia på Edwina och hon skötte sig så fint så, stolt ägare. ♥ Men nu ska jag vara social med A resten av natten, pusspuss!!


godmorgon lördag

 
Hej bloggisen!! Jag gick upp nu för att inte kicka igång dagen allt för sent eftersom jag har lite att göra, dock blev jag uppskickad igen när jag gick ner för att äta frukost, mamma håller på och bakar bullar och bröd så det skulle tydligen bli familjebrunch om en timme, jaaja, får väl börja packa upp sålänge då. Sen ska jag sätta igång Liona, åååå ska bli så skönt att komma upp på hästryggen igen. TTYL. PUSS.
 
 

menight

 
Har precis varit ute i stallet och behandlat Edwinas hovar. De har blivit ännu sämre, riktigt dåliga nu och jättetrasiga. Pappa har behandlat henne varje dag i en vecka nu och hovslagaren är bokad igen nu i veckan. Vääldigt tråkigt eftersom det tyvärr innebär att hon inte kommer kunna premieras nu om en månad, vi åker såklart ner ändå men lämnar lillfisen hemma till nästa år, verkligen osoft men aaja sånt är livet..
 
Hur som helst, nu ska jag läsa VR, äta lite och måla naglarna tänkte jag, ska smörja in hela mig ordentligt med bodybutter också, har redan börjat flagna massa och är alldeles fläckig haha :( Men jag är ändå sjuukt brun så de är fett ändå. Blir i alla fall en lugn fredagskväll för min del, lär la somna tidigt med tanke på att jag gick upp vid 3 imorse.. Puss!
  

zapatos

Wii, dessa godingar är lätt de bästa som fick följa med hem från Spanien! Har letat jättelänge efter ett par glittriga Marenas i min storlek och jag gick nog in i varenda skoaffär i hela Spanien dessutom haha, men fann de tillslut. Så fiena. 


hemma

 
Hooooola amigos! Langar väl lite sketna instagrambilder från de senaste 12 dagarna. Vi har självklart tagit massamassa bilder med systemen men dom har Vera, så de dyker la upp lite senare kanske. Har varit såså otroligt häärligt och jag saknar redan allt, speciellt värmen! Men nu är jag "äntligen" hemma och trots allt så är det lite skönt att ha fötterna på svensk mark igen. Är så himla glad och tacksam att jag fick chansen att följa med, taaack igen bästa Vera o.co! ♥ ♥ ♥ 
 
Får tillägga att jag haft yytterst lite tillgång till internet under resan, plus att jag verkligen ville ta semester på riktigt så därför har bloggen helt enkelt fått vila. Men nu ska det bli ändring på det, svär. Puss!!  
 

3 h to go

 
 
Shhhhiit, åker om bara 3 timmar!! Helt sjukt, måste få klart allt nuu, börjar få lite resfeber och är helt hype haha, springt runt och tänkt vadmåstejagmeeerfixainnanjagåker hela morgonen haha! Har cyklat upp till hästarna och pussat massa på dom, de ska få gå på bete i 2 veckor nu och kommer vara såså tjocka när jag kommer hem. Hur som helst, tar inte med datorn så kommer antagligen inte bli speciellt mycket uppdatering här de kommande två veckorna. Kanske slänger in något från mobilen i bästa fall, har tyvärr inte varit så fab att jag gjort massa tidsinställda inlägg heller haha.. Men däremot kan jag garantera att min instagram kommer uppdateras feett flitigt, så följ mig där - @tildelovisa. Och så finns jag ju såklart på min tumblr fortfarande, kom dit häääär. Menneeej nu måste jag sluta, iiiih åker snart, ha det råråråråråbra för det ska jaaag ha! PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS!! ♥ ♥

nästan helt ok

 
 
 
 
 

packar

 
Hola babes! Igårkväll åkte jag till Alicia och grillade bland annat med henne och hennes mamma, det var trevlans! Kom hem för ett par timmar sen och nu är jag stuuuck i packandet. Jag suuger verkligen på att packa och nu måste jag packa fett smart också för får bara ha med mig 10 kg.. Vill bara få klart allt och få denna dagen att gå för imorgooon åker vi, det är typ psykos asså haha seriöst är helt exalterad! Puss! 
 
 

bra tilde

 
Har levt såhär i stort sett hela sommarlovet hittills, känns så ovärt att städa när det ändå ser likadant ut igen nästa dag haha.. Men skaaa ta tag i kaozet nu, måste börja packa imorgon så då är det skönt om det är lite ordning, speciellt med tanke på att 50% av min garderob är utspritt över govet och det mesta antagligen är smutsigt och behöver tvättas innan jag åker. Jaja, bara att köra.
 

prinsessi

 

sahara

 
 
Åhej! Min blogging är la inte på topp och ännu en gång langar jag mobilbilder - you're welcome. Hade i alla fall en supernajs kväll med Alicie och Sara igår, favvogirlsen. Sen gick jag och Sara ut och gick i typ 3 timmar, mitt i natten, det var så så så skönt asså! Så sjukt lugnt ute på natten, love it.. ♥

no doubt

 
Med risk för att låta tjatig, så har jag verkligen världens fiinaste häst. No doubt about it. Fast jag vet att alla hästägare säger och helhjärtat tycker likadant om sina små babes. Så ska det vara. Självklart är Liona miinst lika fin i mina ögon liksom! Mina hjärtisar. Ser ni Edwinas skäggstubb förresten, haha så söt, klipper ju hennes huvud för att "framhäva dragen" haha, men hon ser mycket mer feminim ut på vintern med rakat huvud än med massa skägg och päls och jag vet inte vad... Men jajaa nu ska jag snart nana, har haft en ganska dålig kväll och är på uruselt humör men what to do, nya tag imorgon. Puuss

Tisdag

 

Heej bloggisen! Idag har jag fikat, gått i affärer och bara pratat med min finafina vän Alicia. Och så plockade jag massa jordgubbar på vägen hem från stan. Men nu är jag på riktigt dåligt humör, haha, så ska nog cykla iväg till sommarbetet och hämta hem min lilla ponny och ta en lååång uteritt i kvällssolen, ja så får det bli. Puss. 


love tumblr

 
Åh jag älskar verkligen tumblr såsåsåså mycket, kan sitta och kolla igenom tusentals tumblrbloggar och bildeer, så fient. Spenderar faktiskt mycketmycket mer tid på tumblr än på bloggen/bloggar osv.. Hehe. Ni får übergärna följa min tumblr också, klicka på bilden så kommer ni till den. LOVE ♥

en vecka kvar

 
Idag är det exakt en vecka kvar tills vi flyger ner till Spanien, är så så så pepp och jag vet att det kommer bli rånice! Wiiii ♥

RSS 2.0