stay cool



goodlife

 
Var en lyckad kväll hos Sara igår, träffade bästa folket så det var trevlans. Idag har jag bara jobbat och ridit ungefär, men det är fint. Nu tänkte jag kolla något avsnitt 90210 innan jag soover, tidigt imorgon whey.. Jaja, blev en gammal bild på mig och bästa S. ♥ Puss!!
 

pw

 
Har lyckats pricka in både pw och ridturer i ösregn idag, göttansgöttans! Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag drar in till stan, talk to you later babes, puss!! 
 
 

baby

 
Är så himlahimla glad över att jag fått Edwinababy. Tycker verkligen om henne ultramycket och hon är så jäkla goo så det finns inte! Hennes mamma sparkade ju efter henne som föl så hon är präglad på människor och det är riktigt stor skillnad på henne och de flesta andra hästar på den biten. Hon kommer alltid springandes i hagen, söker närhet heela tiden och är så himla trygg i sig själv. Aldrig träffat en häst som är så fin att ha och göra med någonsin. She's the best och jag är jättepepp på att få betäcka henne, can't wait for a minieddis. ♥

tar en liten pausis

Har verkligen iiiiingenting att blogga om just nu.. Men om 10 dagar åker jag till spanien och jag lovar att jag är tillbaks innan dess. Puss babes  äh vafan.

Midsummer

Firade en mycket fin midsommarafton igår med mina favoriter. Regnade hela kvällen men det var rånice ändå. ❤

 

 

Nästan midsommar


la spain

Wiii, är såsåså glad just nu!! Kommer ni ihåg att jag skrev häromdagen att jag verkligen inte har något planerat denna sommaren, men vetni? Min sommar är räddad. Om 19 ynka dagar åker jag och Vera ner till hennes hus i Spanien!! Stannar i nästan två veckor och det kommer bli så jäkla feett, det är psykos bröder. Är så himla pepppp, finns inget bättre än att åka utomlands och nu åker jag dessutom med min buddy. ♥ ♥ 
 
 
 

Work

Tänkte bara slänga in ett litet hej här, håller på att måla garaget idag och ska göra så mycket "småjobb" jag hinner nu de kommande två veckorna har jag bestämt.. Cash is nayz. Har stallet och två hästisar att rida senare ikväll men uppdaterar säkert senare, puss!


yes plz

SUMMER13
 Skorna är från ToryBurch, biknin från Victoria's Secret och klänningen från Hollister
 

Picknick

Heej bloggisen! Idag har jag inte gjort särskilt mycket mer än att sola och ta det lugnt ungefär. Träffade Alicia en stund nu på eftermiddagen och hade en liten picknick i väärmen. Ni anar inte hur varmt det var att cykla de kilometerna..

Förövrigt är jag såsåså glad just nu, känns verkligen som denna sommaren kommer rocka. PUSS!! ♥ ♥

 


godmorgon

Shhit.. måste ta tag i mitt sommarlov. Känns som om jag bara går runt och gör samma saker (ingenting) dag ut och dag in. Haha okej det har gått två dagar men ändåå.. Har liksom iinga planer för sommaren, förutom min bucket list då. Men ska ta tag i och framförallt lägga upp Edwinas träning, hon ska premieras den sista augusti-första september och då ska hon vara i toppform. Har ju inget sommarjobb mer än lite småjobb pappa fixat så har ju i alla fall gott om tid, najjannajjan. PUSS!
 
 

in change

Håller på och ändrar en del med bloggisen, ni kommer nog märka det lite eftersom! Vill få nytt och fräscht och ny inspiration till att blogga, stay tuned bröder! EDIT: Inlägg äldre än detta har bredare bilder, orkar inte gå tillbaks och ändra så om ni kollar längre bak i arkivet får ni stå ut med att det ser lite konstigt ut.. Puss!
 

sommarlov

Hej och sorry för min frånvaro! Har hänt mycket de senaste dagarna och jag har haft kick ass time som en inledning av sommarlovet! I fredags hade vi avslutning i skolan, sen gick jag ut och åt med mina föräldrar innan jag och Alicia drog vidare och träffade lite härliga människor osv.. Kollade även på studentbalen, så fina allihopa! Sov hos Alicia sen och igår åkte vi hem till mig och så kom Sara och Cassandra också. Hade världens fetaste  kväll ihop, åt gott, gick promenad, badade, kollade på film och hade sleepover. Så cosy. 
 
 
 

fireleri

Hej bloggisen! Har haft en jättebra dag och en riktigt fin kväll med de finaste människorna jag vet. Fått väldigt fina presenter också, bland annat två klänningar, en handstickad tröja, tretorn falsterbo ridstövlar, pengar osv. Bara ett år kvar till 18 nu då... 
 
 

sjutton

Fyller 17 jäkla år idag, sjukt hur fort tiden går och hur mycket som förändras. Liten Tilde, till höger.. 
  
 
 
 

mormor och morfar

haha.. enda bilden jag hittade. mormor, syster och bror. och jag, med glassen i mun.. 
 
Godkväll kära läsare! Varit ledig heela dagen eftersom alla kurser är avslutade typ.. Så skönt! Har legat i poolen och solat, ridit och bakat jordgubbspaj. Och så kom mormor och morfar ner från Uppsala idag också, bästabästa, saknat dom hur mycket som helst. ♥ Puss!

hästlelibäst

Red markarbete på Liona på hacket idag, hon var såå himla fin. Inte alls lika stark som hon brukar vara på det så det var najjan. Lilla Eddanpeddan var lite hängig och febrig, så hon fick vila. Veterinären var här igår och vaccinerade henne och det är heelt normalt men kan inte låta bli att tycka synd om henne för det..
 
Haha älskar hur otroligt ful (läs: skev) Liona är på den här bilden. Mina tjockisar. ♥
 

todelio

Åhej bloggsisen! Hade en grym kväll hos Sara igår, med fiina vänner. Så king. Känner dock att det blivit en aning mycket mobilbilder här det senaste så orkar inte lägga upp nåt från igår, ska försöka bryta den trenden! Hur som helst ska jag ut och träna nu, fitnessfighten gick ju sådär.. klarade i alla fall två veckor och det är alltid något! Men men, nu kör vi igen, har tappat så mycket och då känner man sig genast mer ofräsch liksom.. Bara och kötta. 
 

vad händer här då

Rätt torr uppdatering här just nu, men har haft feta försmaken av sommarlovet de tre senaste dagarna så har inte ens haft en tanke till lilla bloggisen. Hur som helst har jag hängt med asgoa människor, sena sommarkvällar, väldigt mycket Vera, lite hästhäst osv osv.. Hoppas alla njuter av sommarvärmen, för de ska jag fortsätta göra nuu, puss!!! 
 

karnevalen13

Hade väärldens fetaste dag, kväll och natt igår! Helt sjukt vad kul vi hade!! Festade nästan 12 timmar i streck i stort sett, haha så underbart. Givetvis var ju höjdpunkten själva karnevalen som rockade, vädret ägde också så det var najjan. Bara ett år kvar till nästa gång nu då ♥ ♥ ♥
 
Tog nästan inga bilder med telefonen, men kanske får tag i lite bättre bilder senare, puss! 

söndag

Hallå!! Har lyst med min frånvaro här idag känner jag, men har haft fullspäckat schema hela dagen så det är väl min ursäkt antar jag.. Har hunnit med både hästloppis, plugg, Läckö slott, middag på Viktoria huset, fikat på ett nyöppnat café i närheten och ridit ut med mamma för en stund sen. Men nu måste jag packa allt inför imorgon, så taggad!! Puss! ♥
 

nybäddat

Älskar när det är rent och fressht, kryper ner och kollar på en film nu, godnattpussisar på er!! ♥
 

mycket energi

Gud vad härligt väder det är ute, välkommen juni! Idag är en sån dag jag skulle kunna rida hur många hästar som helst, ridit både Liona och Edwina och det gick suuper med båda två, så det var najjan. Har legat ute i solen en stund men är inne och har ätit lite mellis nu. Lite senare när det inte är lika varmt längre ska jag ut och springa också, har så himla mycket energi idag. Underbart. 
 

lite nytt in

Bikiniöverdel - H&M | Shorts - Gina Tricot | Tubtoppslinne - H&M 
 

godmorrn

..Eller ja, gick faktiskt inte upp såhäär sent, vi vaknade vid 11 ungefär. Alicia har i alla fall precis åkt hem nu och jag hade lite planer för dagen men nu verkar det inte bli något med det.. Jaja, ska hur som helst sitta upp på Edwina för första gången sen jag fick henne idag, spännandespännande. Sen ska jag ge Liona massa uppmärksamhet också för hon har blivit så depp, haha sötan. TTYL. PUSSPUSS!


RSS 2.0