snälla tomten

xmasKan inte låta bli att tycka sånt här är lite töntigt, men skyller på min brist av annan sysselsättning, haha. 
 
Stickade tröjor och cardigans, skinnhandskar, en fin almanacka, smycken, underkläder, DW klocka, YSL läppstift färg 1, hunterstrumpor och primeboots (haha) står väl högst upp på årets "wish-list". Jag får väl hoppas på att tomten tyckt jag varit tillräckligt snäll i år. Skämt och sido, jag veet att jag inte kommer få ens hälften av detta, varken jag eller min familj är särskilt stora julklappsfanaktiker. Men vad gör det? Det bästa med julen är ju ändå själva stämningen, jag är nöjd och glá bara jag får äta fett med julmat och godis och krama hela tjocka släkten på samma kväll. 
 
Fast jag tycker ändå det är lite mysigt att ge bort presenter, om man hittar de perfekta klapparna i alla fall. Blir så upprymd av tanken att strosa runt julhandla på stan men vet att det kommer sluta med att jag irrar om kring i sista minuten och köper alla juklappar i panik. Men jag längtar ändå. 
 

with myself

förlåt för ständiga skitbilder, orkar inte lyfta kamerahuset.. 

Tänker skita i allt plugg och allt annat som irriterar min näthinna för stunden och börja om på Gossip Girl, antar att de flesta sett tvserien (som är helt underbar) men böckerna är nog ens möjligt ändå snäppet bättre. ÅH. Förövrigt så plockade jag upp min lilla ljusstake i längtan till julen, kan ni förstå att det är första advent om TRE dagar?! Sjukt, men underbart. 
 
 

ibland så


fula mörker

dock är granen ganska fin, och ljus
 
Det är mörkt när man åker till skolan, mörkt när kommer hem. Bara mörkt mörkt mörkt. Inte konstigt att all livsglädje försvinner. Ligger i min stora varma säng och våndas över att behöva gå ut till stallet. Kan verkligen inte se det roliga i att vara hästägare så här års, blä. För en vecka sen var livet på topp, nu är det på bott. Sjukt hur fort det kan gå och hur mycket man påverkas av allt och alla i omgivningen. 
 
Skitsamma, ska hoppa i min onepiece och få stallet avklarat, mina hästar är trots allt ganska bra på att få mig på lite bättre humör. Puss!! 
 

lite så ja

 
 
Kom igen folket. Är det inte tragiskt att vi lägger så mycket energi på att hata varandra? Skit i det. Släng booort problemen, älska dom du vill älska - skiiiiiit i alla andra. Okej? Bra.
 
Jag vet inte varför jag skriver det här men jag är så trött, så trött på alla människor, så trött på att bo i en småstad. Eller är det verkligen det som är felet? Jag ÄLSKAR 99% av alla människor jag umgås med, och trots allt så är vår lilla skitstad ganska fin ändå. Det handlar inte om problemen man har omkring sig, det är ingen idé att sträva mot att leva lycklig i alla sina dagar. Skiten kommer alltid finnas där, vi lever i en hemsk och en orättvis värld. Face the truth. 
 
Med risk för att råka låta som en moraltant som tjatar om samma gamla klychiga saker - VI MÅSTE SE DET POSITIVT. Lägg energi på de människor du älskar och inte de du hatar. Ta åt dig av alla tusen fina komplimanger du får istället för att lyssna på den där enstaka piken. 
 
Missuppfatta mig inte, jag är låångt ifrån perfekt. Ingen är perfekt. Jag gör misstag och jag prioriterar fel saker, allt för ofta tar mina negativa tankar över de positiva och allt för sällan kan jag med handen på hjärtat säga att jag är riktigt jävla lycklig. Det finns människor omkring mig som får mig att vilja spy upp min frukost men jag tänker inte låta dessa små oväsentliga personer förstöra en endaste minut mer av mitt liv. Jag kan svälja min stolthet och bita i det sura äpplet om det är vad som behövs, jag kan fortsätta hålla det långt inombords, för jag tjänar inget på att spy ut mitt hat över alla andra. 
 
Well, nu vore det väl himla tråkigt om jag skulle avsluta detta desperata försök till att skriva ett positivt inlägg med en negativ knorr. Så kan vi ju inte ha det. Så passar väl på att slänga in ett fett jäkla tack till alla uunderbara människor som finns runt omkring mig. Ni rockar, allihopa. Och kom igeen, kasta bort alla bekymmer nu, vänd ryggen till alla idioter och le lite meeer mot alla du älskar. ♥ (så, det var la gött att skriva av sig lite, tycker ni allt jag påstår är idiotiskt, skiit i det och scrolla vidare, puss) 
 

rosa

detta var gott, riktigt gott
 
Har uppdaterat dåligt under helgen - jag vet. Men har inte hänt så mycket spännande ändå, har mest slappat och hängt med min fina lilla Sara. Igår bakade vi pizza och kollade på film hela natten och idag gjorde vi en sen orrefrulle och sen dess har vi bara slööat. Denna helgen var välbehövlig. Puss!! 

party rock

 
Hade en grym kväll i fredags med grymma vänner. 
Åkte först till Sara, sen till Alice och började förfesta lite, sen vidare till Amanda där det var lite fleer härliga människor och avslutade kvällen på parketten. Där var det väl lite småsegt men ändå över förväntan, annars rockade kvällen. So much löve to my homies ♥

yest. was good

 
Gårkvällen och natten spenderade jag ihop med saknade Veris. Åt gott, pratade och bara gosade. Det var bäst. 
 
Idag hade jag en halv lektion ungefär så var hemma från skolan typ halv 10. Skönt, även om jag inte varit speciellt aktiv sen dess. Har ridit och tagit stallet, däremellan x antal powernaps. Men nu ska jag riva ut garderoben på jakt efter festkläder, fredag imorgoon. Puss!!

soft dag



Precis tagit ett långt och varmt bad efter att jag sprungit mig spyfärdig ute i kylan. Nu lyssnar jag på en pod och ska snart börja klä på mig osåå, tar bussen om knappt två timmar och ska hinna äta också innan jag åker. Kramis. 
 
 

kyla

morgonritter äger, min häst äger
 
Åhej! Började dagen i stallet imorse och kom inte in förrän nu. Skönt! Gillar att vara i stallet på morgonen eller sent på kvällen, bara jag väl tar mig ut. Men usch vad kallt det var idag. Det var små frusna isbitar i hästarnas vattenkoppar och vägarna var alldeles hala. Så nu ligger jag i min varma morgonrock under täcket i sängen igen och lyssnar på alldeles för hög musik. 
 
Funderar på att springa en snabbis sen krypa ner i ett skållhett bad innan jag beger mig mot skolan, går 18-21 ikväll eftersom det är öppet hus, hur soft? Men jaja, no time to waste, puss!!

gotta be healthy

 mmm, lax, keso och avocadosallad <3<3
 
Idag var första dagen på 3 veckors långt hälsotema i skolan. Har satt upp ganska höga mål för min del och tänker verkligen satsa fullt ut på att göra dessa veckor så seriöst jag bara kan. Både för att jag själv vill och för att jag vill kämpa lite för idrottsbetyget. Så well, slut på allt småätande av sötsaker och dags att börja röra lite på sig. Idag har jag "sprungit" på crosstrainern i en halvtimme, sen styrketränat i en halvtimme efter det. Götttt mos. 
 

ny vecka

Godmorning beautifuls!
 
Ny vecka, nya tag. Härligt! Har faktiskt inte alls det stora hatet till måndagar som de flesta andra, kanske beror lite på att vi börjar strax efter 12 så jag kan liksom mjukstarta veckan lite. När klockan ringde vid 7 imorse orkade jag verkligen inte ur sängen, hade tänkt att rida en av hästarna och mocka stallet på morgonen men "råkade" snooza två timmar så får ta allt i eftermiddag istället. Jaja, shit happens for a reason?
 
Hur som helst, nu ska jag strax åka till bussen, möter upp Fille lite tidigare så vi hinner äta innan första lektionen, ha en bra dag, puss!!

 
 

mina


dom är så bra
 
Båda hästarna gick så jäkla bra idag! Skrittade ut på Edwina och mötte en jättegullig kvinna som stannade bilen efter att hon åkt förbi och ropade på mig. Hon tyckte jag hade så fiin häst så hon ville hälsa på henne, pratade lite om  Ed och fick massa beröm över hur snygg hon var, blev så glad haha. ♥ Vissa människor är riktiga glädjespridare, verkligen. Fler av dem behövs i vår lilla värld.  

throwback

 
Jag vet, jag sa att jag längtade efter snön och julen. Och det gör jag. Men ännu mer längtar jag efter sommaren igen. Suttit och kollat på massa gamla bilder och blir sådär löjligt sentimental. Kan typ börja gråta för att allt såg så nice ut. Jaja, bara ett halvår kvar. <3<3<3

write

 
Hon är så fin min lilla hestisfestis. 
 
Jag har börjat om på detta inlägg så jäkla många gånger så nu publicerar jag det oavsett att det bara blir massa ordbajs. Känns som jag gått in i en liten lätt novemberdeprission, är så bitter liksom. Försöker se det positiva i allt men det är lättare sagt än gjort. Längtar efter vintern nu. Vill ha snö istället för lera och julbelysning istället för mörker. Känns som om jag bara blickar framåt istället för att leva i nuet, jag tar inte vara på det jag har just precis nu och det får jag panik på. Blä. Ska släppa alla deppotankar nu och ta mig en ridtur i solskenet, ja så får det bli. Puss. 

work it gurl

Åhej! Har så lite inspiration till denna lilla blogg för stunden, känns så lame att bara skriva om vad jag gör på dagarna heela tiden. Vem bryr sig egentligen, haha? Speciellt när varje dag är den andra lik, känns verkligen som jag bara tar mig igenom dagarna, inget carpe fucking diem här inte. 
 
Men gud vad pessimistisk jag låter, ska ta och köra ett crosstrainer pass på en timme framför någon serie nu så jag svettar av mig lite bitterhet. Puss! 
 
 

VS 2013

Tror ingen missat att årets Victoria's Secret Fashion Show ägde rum igår. Lite besviken på valet av artister som uppträdde (Taylor Swift, Fall Out Boys osv..) de är ju inte i närheten av förra årets nivå med bland annat Rihanna och Justin. Jaaja, längtar ändå tills det visas, 10 december sänds det i USA. Wii
 
 bilder från Posh24 

long day

Hej godingar!
 
Kom hem ganska tidigt från skolan idag så då passade jag på att rida ut i dagsljuset. Vardagslyx såhär års ju. Fick ridhjälp av en praktikant som satt upp på Edwina dessutom så det var skönt, då "slapp" jag rida båda två. Nu på kvällen har jag varit på lite släktkalas, ätit såså många goda pajer och tårtor och bullar och glass och mmm.. Kommer somna i matkoma när som helst. Puss!! 
 
 

vardagslyx

 
 
Hej vänner!
Sara åkte med mig hem efter skolan idag och hjälpte mig med stallet och det. Sen skrittade vi ut på varsin häst ihop. Satt på Edwina för första gången på nästan två veckor och det gick över förväntan. Så himla skönt för hon har verkligen inte varit rolig varken från marken eller från ryggen det senaste. 
 
Hur som helst nu har vi gjort cornflakeskaka och ska plugga och myysa hela kvällen. Jag har lätt bästa sovsällskapet man kan önska sig inatt. Puss!! ♥



en bättre morgon

 
Godmorgon! Jag var uppe tidigt imorse så har hunnit med både en mysig barbackaritt på Lillan OCH mockat och fixat stallet redan. Så skönt. Nu ska jag slänga i mig en liten brunch sen åker jag till skolan. Ha en bra dag, puss! 
 

så mycket bättre



 
Nu: Så mycket bättre, hann ju iinte kolla igår och har såså höga förväntningar på Ken Ring's dag. ❤️ 
Sen: Läsa deckare och soova. Börjar 12 imorn men väckarklockan ställd på 7 så jag hinner ta stallet odee först. 
 
Hoppas ni haft en lika jäättebra helg som jag, puss!!
 
 

grattis världens bästa paps




saturdaynight

 
 
Åh hade en sån go kväll igår. Först åt vi några tjejer hos Felicia och lite senare kom lite fler folk. Himla himla trevlans var det i alla fall. Åkte hem vid två någongång och invigde min nya gosiga säng. En bättre lördagskväll och natt helt enkelt. ♥ 
 
 

nattblogg

Blev en väldigt lugn fredagskväll för min del trots allt.. Pizza och idol med mamsen och papsen. Skönt det också ibland. Nu pratar jag med min fina vän Sara på skype, är övertrött och kan inte sova. Lyssnar på en grym låt också som hon tipsade mig om. Så fiiien?!?!!
  
 

zebra å jeanskjol

Haft en skoldag över förväntan. På lunchen åt jag och gurlsen sallad och tårta på Henrys, har fortfarande matkoma men det var gott. Nu väntas stallet, planerna för ikväll är relativt oklara, får väl se vad som häänder. Men åh vad skönt med helg, massa kärlek, puss!!
 
 

on ma way





jubbigt

Matteprovet gick åt helvete, stallet och hästarna var extra jobbiga idag, nu ska jag åka iväg och jobba ett par timmar och sen ska jag springa en fetjobbig löprunda, i typ natt. Haha, usch vad jag klagar, äh hard work pays off. Så är det med allt faktiskt, precis som att allt blir vad man gör det till. Poet, wosh. Men nu måste jag åka, pusspuss! 
 
 

övertrött

Heej! Jag är så sinnestrött så jag vet inte vad. Tog stallet direkt när jag kom hem, sen pluggade jag matte fram till för någon timme sedan då jag "belönade" mig själv med en fet springrunda. Jag har någon skräckblandad förtjusning till att springa på kvällen i mörkret. Finns inte så mycket som en gatulykta ute på landet i skogen liksom, kan ju garantera att man inte stannar till i alla fall.  
 
Aja, kom precis ur duschen och däckar nog vilken sekund som helst. Sov så otroligt lite igårnatt så jag bryr mig inte längre om att jag inte ens kan hälften av all matte jag borde kunna till provet imorgon, det enda jag vill göra nu är att sova. 
 
 

ohoj

Usch vad det mörknar snabbt!! Vill inte gå med på detta, kom ganska nyss hem och det är kolsvart ute juu. Är det alltså meningen att jag ska rida, springa och jag vet inte vad i denna darkness world. Tydligen. Nu sitter jag i alla fall och äter en torr och äcklig havregrynsgröt jag slängt ihop, när jag ska försöka leva lite healthy slutar det minsann inte i färska smoothies, nejnej. 
 
Hursomhaver, ska skynda ut till stallet strax. Duktig som jag var gick jag upp tidigare imorse och mockade, så resten går nog fort nu. Ikväll blir det matteplugg för hela slanten, men nu väntar kylan och mörktet.. Puss!!
 
Postar denna bild i protest mot Sveriges väder och årstider, liksom åh vad nice detta hade varit just nu.
 
 

så var de söndag

Japp, då var det lovet över. Gått så otroligt snabbt men tycker ändå det ska bli mysigt att komma tillbaks till skolan, eller ja, ser väl mindre fram emot matteprov osåå som jag har framför mig i veckan. Men ändå. 
 
Idag har jag i alla fall varit duktig, mockat stallet odee själv (hatar att mocka!! haha), ridit, sprungit en halvmil och städat mitt lilla rum. Kom precis ur från duschen nu, har tänt massa doftljus och ska måla naglarna, sen se en film innan jag ska unna mig själv riktig fet skönhetssömn. Puss!!
 
 
 

dimma




stockholm i mitt ♥

 
Kom hem igår efter ett fyra riktigt mysiga dagar i vår fina huvudstad. Umgåtts med syster och moster, ätit god mat, gått på fina gator och i affärer.. Lite av varje helt enkelt. Det var naaajs i alla fall. <3

RSS 2.0