brådis

Drar alltid ut på allt till sista minuten, min buss till tåget går om typ en timme och min packning är så sjukt random men jag kunde inte bry mig mindre just nu. Ska slänga i mig lite mat sen springa ut till stallet och pussa massa på mina små hästar, kommer sakna dom hehe.. Kram!!
 
 
 

tuesday

Åheej! Precis hemkommen och nerkrupen ner i sängen, haft en såså bra dag med mina fina vänner, lunchade på Wok House dessutom, det var gott. Ska se en film nu sen sova för är thhhiiis tired och imorgon tar jag tåget till vår älskade huvudstad, åh längtar. Får dock ställa klockan lite extra tidigt eftersom jag måste slänga ihop lite packning snabbt också, aja det blir nog bra.. Puss!!
 
 

storm



 
Eftersom det var extremt överdrivna stormvarningar så kunde jag inte åka och mysa med mina vänner så fick spendera lite extra kvalitétstid i stallet istället. Nu ska jag se en film och sen sova typ, imorgon har jag ännu inga planer men åker till Stockholm på onsdag så ska väl försöka hinna träffa några buddys before dat, pusspuss. 
 

bad boys

 
Hon gör denna så jäkla bra. Både live och inspelat, grymt mycket cred. Lyssnaaa. 

morsning

Godmorgon!! Ligger fortfarande kvar i sängen och funderar på att tvinga mig upp snart, mycket på schemat idag. Vill verkligen göra om på mitt rum, men det är så liitet så det finns liksom inte så mycket att göra, gjorde ändå om lite i somras så jag är ganska nöjd, det enda som saknas nu är en ny spegel och en ännu bredare säng, men det är beställt så de ee naays. Längtar dock tills man får plocka fram adventsljusstaken, julpynt och massa extra mysbelysning, ååå. ♥ ♥ ♥
 
 

söndag till sist

Å vad den här helgen har gått fort, men å vad bra den har varit. Bästa helgen på riktigt riktigt länge, lätt. Grymma vänner gör verkligen något med humöret, man mår så bra av dem. Dessutom är jag glad att jag på något sätt lyckats hinna med väldigt mycket mellan allt, hästar, plugg you name it. Men nu är det söndagkväll igen, dock utan ångest. Gud vad skönt med lov, så nu ska jag äta wienerbröd och kolla på film. Är så jääkla trött så det ska skönt, puss alla fina. 
 
 

så mycket bra


kicking lördag

Godmorgon!! Vaknade vid 11 och fick aaasbråttom, kasta i mig en mackis och drog ut och red Liona, sen tog jag en promenad med Edwina i ösregnet och nu har jag precis duschat och ska alldeles strax åka in till stan till Saris, no time to waste, helgen började bra igår, fortsätter bra idag.. Phu bara jag som reagerade över att jag skrev allt det där i en mening, haha puss. 
 
oskarp bild på sara och ed från sommaren<333
 
 

fallbreak baby

Hur underbart är det inte med lov nu eller?! Så efterlängtat. Varit så otroligt stressad mentalt den senaste perioden så ska bli så gött att bara släppa allt för en vecka. Ikväll har jag varit med några vänner, men jag är så dödligt trött så tror jag ska försöka sova redan nu faktiskt. Puss och kram!! ❤️❤️❤️




storm

Shhit vad det blåser ute eller?! Sitter inne och äter godis och kollar på fitnessbilder på tumblr, logiken i mitt liv.. Hatar verkligen när det blåser, så många gånger värre än regn och åska. Måste ut till stallet dessutom, ska skritta ut på Liona, Edwina sätter jag mig inte ens på idag med mån om mitt eget liv. Sen ikväll är det slutspurten på en fet inlämning som ska in inatt sen går jag mentalt på lov, bara en skoldag kvar nu, pepparpeppar. 
 
Juste, fick en liten fråga om jag inte red Liona längre eller om jag hade kvar henne, sjääälvklart har jag kvar min lilla tjej, rider henne nästan lika mycket som Edwina, dock inte på någon vidare seriös nivå längre då jag helt enkelt inte räckt till. Men saknar hoppningen och allt såå mycket, dessutom är hon tusen gånger roligare att rida när hon är i fin form. 
 
 

glá

Lite väldigt stressad så slänger bara in ett snabbt heeej här!! I'm alive kicking typ, massa plugg nu det sista innan lovet, mycket tid till hästarna och nu ska jag åka iväg och jobba en stund med alla små barnen. Det ska bli roligt, 90% av tiden går ändå åt till att kolla på film, hehe. Weell, no time to waste, hörs senare vänner, puss!!

 

motigt och mörkt

Hej vänner!! Har precis ätit lite och måste pallra mig ut till stallet inom en snar framtid. Måste erkänna att det tar emot, hatar mörker, regn och kyla. När man väl kommit in i stallet kan det ändå vara lite mysigt, med musik på radion, lysrör i taket och varma hästisar. Men det svåra är att bara get to the point liksom, få tummen ur röven och verkligen gå ut, nu. Drar gärna ut på det liiite för mycket varje kväll. Det är verkligen tusen gånger bättre att vara hästägare på sommaren ♥
 
 
 

thoughts

Åh jag har blivit en sådan grubblare! Tänker verkligen huur mycket som helst, på allt möjligt. Ni vet när man kan börja tänka på någon liten obefintlig pryttel i livet till att man sitter och funderar över hela universum. Jag kanske bara försöker leka smart, vad vet jag, men jag är ju inte heller dum. Men när man börjar se så många perspektiv på allt man gör, vad andra gör, vad som händer i världen, i mitt liv, i andras liv, får jag så helmixade känslor. Alltså, samtidigt som jag vet att  borde se det positiva i min tillvaro och glädjas åt att jag är så lyckligt lottad ur vissa perspektiv, kan jag inte låta bli att bara vilja krypa ner under täcket och skita i allt (eller gömma mig?) för att det finns så mycket ouppnåligt i världen. 
 
Framtiden, till exempel, är något jag tänker jättemycket på. Inte bara framtiden om fem eller tio år, framtiden imorgon, nästa vecka.. Jag vill inte vara en människa som lägger min tid på fel saker, jag vill fokusera och aima high, vara målmedveten och prioritera det betydelsefulla i livet, jobba för min egen fördel. Jag vill göra val jag kan vara stolt över när jag ser tillbaks, samtidigt som jag vill göra saker som gör mig glad för nuet. Det finns så jäkla mycket jag vill göra i livet och det finns så lite tid. Och ändå ligger jag i sängen och kollar på serier typ.. Haha nej, men ärligt. "Life's like a camera, focus on what's important and you'll capture it perfectly". 
 
Vilken oklar text detta blev nu, sorry gubbar.
 
 

eddapedda

Godmorgon!! Vilket trist väder det är idag, usch.. Ska snart ut till stallet i vilket fall som helst och skritta ut på Edwina. Hon har blivit så hiimla spänd när man rider ut själv på henne men det är en vanesak så det är bara att härda. Satt och kollade på lite gamla bilder från när vi hämtade hem henne, i slutet av maj. Har haft henne i snart fem månader nu vilket känns helt sjukt. Hursomhaver så reagerade jag på hur fölig hon och omusklad hon var när jag fick henne, hon var ju i stort sett bara insutten och inte aaalls mycket riden. Så med hänsyn till det så tycker jag ändå hon utvecklats ganska snabbt min lilla tjej.
 
Den första bilden är från 24 maj och den sista är från september/augusti nångång efter sommarbetet så hon är lite väl rund och go men man ser ändå skillnaden generellt och i muskelmassa. Så det har ändå hänt lite med min bebi ♥
 
 
 

VG

Åheej!! Håller nästan på att glömma bort att jag har en liten bloggis, inte mycket inspiration till detta för stunden men ska höja mig. Spenderade som sagt kvällen/natten/dagen igår å idag med Vera, väldigt väldigt trevligt. Nu ska jag hoppa in i duschen för om en timme kommer släkten hit på lite kalas för min brotha, kyss!!

 

raining men

Åh visst är det ändå lite mysigt när det är lite höstruskigt ute, regnet smattrar mot fönstret och man sitter omringad av kuddar och ljus. Haha gud vad poet, hade ju inte skadat om det actually were men som regnade ner. Skulle behöva en här just nu.. Skämtosido ska snart sova, imorgon är det äntligen fredag och då ska jag träffa min saknade Veris. Puss!!
 
  
 

two


admit it

- Jag har blivit så himlahimla sällskapssjuk det senaste. Kan bokstavligen typ börja gråta på kvällarna för att jag saknar mina vänner så mycket haha, no kidding.
 
- Mitt rum är SÅ stökigt just nu, och alla andra dagar.
 
- Jag har fetaste prestationsångesten över skolan i nuläget. Vill verkligen göra bra ifrån mig på allt och ställer såå höga krav på mig själv. Antar att det är på både gott och ont.. haha. 
 
- Typ hälften av alla sms jag skriver innehåller "haha".
 
- Tycker ask.fm är bland det töntigaste som finns och nu lär jag väl få en hateclub på mig med tanke på att 90% av alla youngsters har det. Hahaha nej men faktiskt så är det verkligen pinsamt roligt att läsa andras så pleease keep them. 
 
- Längtar ihjäl mig höstlovet då jag åker upp till Stockholm och bor hos världens bästa moster några dagar samtidigt som jag äntligen får träffa min saknade syster. 
 
- Älskar att jag är omringad av så mycket positiva människor just nu. Det påverkar en verkligen mer än man tror.  
 

freezing sneezing

Hej å hå, vad kallt det är!! Gått och frusit hela dagen så när jag kom hem tog jag en låång löprunda tills jag blev riktigt lökig, sen åt jag varm soppa. Funkar varje gång. Nu fryser jag dock igen så ska krypa ner under mitt täcke och kolla på Andra Avenyn, har inte sett på det sen serien sändes på tv för tusen år sedan, så nu snackar vi flashbacks. Puss å kram!
 

darth vader

Har kommit in i en jobbig period, ni vet när man bara känner sig sådär fulfetäckligtjocksämst, det suger ärligt talat haha. Kanske också kan summeras som dagarna innan mens, men vad vet väl jag. Fick hur som helst för mig att jag skulle tona håret idag, en knapp nyans mörkare men alltid något. Och nu ska jag plugga spanska, puss. 
 
 

eat me up

Godeftermiddag! Kom just hem och är så sjukt hungrig. Hinner inte äta någon lunch på måndagar så har inte ätit sen frukost. Så slängde ihop en snabb bacongrönsakssoppa (hur gott som helst!!) nu innan jag måste skynda ut till stallet. Puss. 

 

saturdaynight

HEJ på er! Kom precis hem från Sara, hade en urmysig kväll igår också, åt tacos, gick en lång kvällspromenix, pratade osåå. Hela denna helgen har varit så lugn och skön, verkligen välbehövligt. Nu ska jag snart ut till stallet, två hästar att rida, sen ska jag ta tag i lite plugg lite senare och ikväll har jag lovat mig själv att ta en ordentlig löprunda. Ha en lovely day, puss. 
 
 




early morning

 

gårdagen

Red en lång härlig uteritt med Sarisen igår, efter det tog vi ett varmt bubbelbad. Det var jätteskönt och myysigt. Sen somnade ganska tidigt också, var så sjukt trött haha. En väldigt lugn fredagskväll med andra ord. 
 
 
 
 

good feelin'

Åheej! Idag har varit en väldigt bra dag. Skrivit ett grymt prov, ridit en mysig uteritt, bokat Stockholm på höstlovet, gått på ljusfestival oooch så köpte mamma primeboots i julklapp till mig, haha snacka om att jag längtar till julafton nu eller, can't wait. Hursomhaver, nu är jag dödstrött och ska snart sussa, pusspuss. 
 

tröttast

HEJ på er! Idag är det motigt alltså, haha är så sjukt trött av någon oklar anledning och det suger. Kom hem tidigt och då slocknade jag nästan direkt och nu sitter jag och försöker plugga in lite kroppsdelar på latin. Ska jobba ikväll vilket jag ser mindre fram emot, även om det är ganska chill jobb och jag 75% av tiden får sitta ner och kolla på film haha, men ändå. Vill helst ligga kvar i sängen och dricka te hela kvällen. Pusspuss. 
 
 
 

tusen miljoner miljarder

Har ridit, städat mitt rum (lite), pluggat (också liite) och fixat klart ett litet jobb. Skönt. Nu ska lyssnar jag på bästa Maggio och äter singoalla. Är så glad hela jag, vet inte riktigt varför men antar att jag bara mår braa i hela hjärtat. En bättre tisdag helt enkelt. Pussa! ♥
 

a lot

Hejhej! Mycket idag, men det rullar på och jag mår såå bra, är så tacksam för alla grymmve människor jag har runt omkring mig. Har ridit, jobbat, pluggat och blabla. Allmänt tråkigt och ointressant är mitt liv just nu, så ska inte tråka ut er i onödan. Hur som helst är jag ändå dödstrött nu så ska dejta kudden, har blivit en trend för mig att sova med 2182367 saker i sängen så får se om jag får plats inatt, haha.. För övrigt saknar jag redan sommaren hur mycket som helst, så det är vad jag ska drömma om nu. Puss!!
 
 

mot skolan



nighty

Sitter och lyssnar på en pod och målar naglarna. Vilken klychig söndagskväll, haha. Nej men har börjat kolla om The O.C, så tänkte kolla några avsnitt innan jag sussar.. Funderar dock på om jag ska offra sovmorgonen imorgon till att få lite gjort istället, antingen om jag rider någon (eller båda?!) hästarna eller om jag tar en springtur. Lätt för mig att säga nu, svårare att ta sig upp ur sängen imorgon dock hehe.. Får se hur det blir med det. Puss!! 
 
 

svett

När jag var klar i stallet drog jag ut på en ordentlig löprunda. Har verkligen fått sånt flyt i springandet nu, och de eee asnajs, tror jag omedvetet fått bättre kondis i.o.m att jag ändå rider 1-2ggr om dagen nu, så de är ju positivt. Weell, nu är jag i alla fall fräsch och nyduschad, sitter i sängen i min mysrock och ska fixa lite joobb, sen tänkte jag städa mitt rum också som ser ut som en bomdnedslag. Puss!!
 
 

atm

 

the movement

Tycker verkligen alla borde titta på Miley's dokumuntär, såg den i fredags när den kom ut i Sverige och guud vad hon är bra. Hon är så jäkla ball och sköön och inspirerar verkligen, kolla kolla kolla. Sen antar jag att ingen missat Bangerz, åh kärlek i musikformat. Loove ♥
 

sunny sunday

Godmorgon!! Hann inte blogga igår, sorry for that. Var på Ullared heela dagen och det var det mest hysteriska någonsin, stod i kö nästan två timmar bara för att komma IN i varuhuset. Haha, usch det gör jag inte om.
 
Nu ligger jag i sängen i min gosiga morgonrock och hoppas på att få lite energi för att gå ut till stallet. Har lite planer för dagen, plus en del plugg så de e much to do. Pussisar. 
 
 

himla bra

 
 
Ingen har väl missat att det är kanelbullens dag idag? Jag och Sara bestämde oss för att baka en himla massa bullar och bara mysa ikväll. Jättegott och jättetrevligt. Älskar henne jättejättemycket och idag var det extra bra för vi har inte umgåtts ordentligt på så länge, hade så mycket roligt att prata om. Men jag ska upp cptidigt imorgonbitti så ska sova snart nu, puss!! <3333
 

the bling ring

Hej vänner!! Stallet och hästarna är fixade, fryser jag så jag skakar nu så ska krypa ner i min underbara säng med massa kuddar, filtar och en stor kopp te. Har väntat huur jäkla länge som helst på att den nya bling ring-filmen ska komma ut på swefilmer eller piratebay och nu ääntligen(!!). Återstår att se om den lever upp till mina extrema förväntingar men å andra sidan skulle man aldrig sätta Emma Watson som en av huvudrollerna i en dålig film.. Meen, nu kallnar teet snart, puss!! 
 
 
 
 

b&w

 

bästhäst

Edwina var huur fin som helst idag, både hon och jag kämpade oss dyngsvett, men känslan när hon verkligen släppte var underbaar, hihi. Liona var också snell, men det är något som inte är hundra prosse ok. Är inte säker på vart problemet ligger, kan vara allt från att hon bara har någon slags liten period, till tänderna eller sadelproblem osv.. Hon är inte som hon ska vara helt enkelt. Blir så bekymrad över henne för vill verkligen att allt ska funka med min liiilltjej också. Min skrutt. ♥ ♥ ♥
 
   

trötthet

Godkväll bloggisen. Skulle vilja skylla på att det är mycket nu, men det är inte mer än vanligt. Fullt upp psykiskt dock, haha. Känns som jag lever i ett kaos rent ut sagt, mitt rum e kaos, min hjärna e kaos, allt e kaos.. Ah ni fattar. Fast inte egentligen negativt nejnej, mår asbra. 
 
Ett annat plus är att det gick asbra på idrotten idag. Det var löptest, 3,6 km och jag briljerade verkligen asset av mig själv. Haha, med det menar jag att det var bra för att vara jag. Har inte tränat på länge nu när jag varit (är) sjuk så fattar inte riktigt vart det flytet kom ifrån, men motiverad som fæn var jag och det är kanske allt som krävs..
 
Sista plusset är att Edwina skötte sig utmärkt idag. Hon hade en dock en lössko men hovslagaren lyckades fixa en tjej som kunde komma imorgon och fixa det, plus sko om Liona. Blir nog bra.. Väldans vilket långt och meningslöst inlägg detta blev nu, haha förlåt. Puss. 
 
 
 

RSS 2.0