iste

Slutade seent idag och efter det så mötte jag upp Sara, gick i lite affärer och tog en underbar tjejsnackis över en iste. Blev på mycketmycket bättre humör direkt, min going. ♥ ♥ ♥
 
Nu är jag i alla fall hemma och insåg nyss att jag inte ätit sedan frukost, inte konsigt att jag varit på dåligt humör haha.. Puss!
 

MK watches

 mk watches
 
 
Want-stämplat since always. Älskar guldklockor och Michael Kors lyckas varje gång. 

(klicka på bilden)

stucked

Är verkligen helt faast i allt plugg. Håller på att skriva en asjobbig uppsats men tror problemet mest ligger i att jag ställer för höga krav på mig själv. Vill verkligen att det ska bli braa, alltså riktigt bra. Kanske bara måste släppa kraven lite för att få igång flytet och skriva lite.. Åh, har så svårt att fokusera nu för tiden. TTYL. ♥
 
   
 

ensam

Valde mellan fest, bio eller plugg ikväll.. Gissa vad det blev? Gotta love the life på samhäll. Ångrar det redan, sitter helt ensam hemma och skriver en uppsats som ska in imorgon, hatar att vara själv på mörka kvällar på landet, haha tönt som jag e. Men lite mysigt är det ändå att sitta i sängen med massa kuddar och filtar, hög musik och bara vara heeelt by yourself.. Nu måste jag fortsätta koncentrera mig, puss!!
 
 

dressyrtävling

Heejsan! Var uppe med tuppen imorgon för att följa med Kajsa på dressyrtävling i Grästorp. En ganska lång och kall dag men det är svårt att ha tråkigt med min lilla Kaj. Både hon och Bonzy skötte sig superfint och de levererade fina ritter, speciellt sista klassen. 
 
Nu har jag precis kommit hem i alla fall och ska skynda ut till stallet för att rida mina små hestisar, ikväll blir det bio om jag orkar annars är jag hemma och pluggar haha.. Partylife. Puss!! 
 
Två fina på Kajsa och Bonzy
 

catarina

Åh, idag tillbringade jag eftermiddagen med min lilla favvo Catarina. Vi fikade och pratade massor, gick i lite affärer och hade det ascosy hihi. Hon är så himla bra hon, har alltid funnits vid min sida i så jäkla många år och då får man verkligen en speciell vänskap, sånt ska man vara rädd om. Hehe oj vad filosofisk jag låter, köpte oss i alla fall varsitt kompisarmband, haha ta det med en nypa salt, det var faktiskt fint<3
 
 

skjortdag

Det är sån himla skön känsla att komma in efter att ha ridit två grymma pass med två grymma hästar. ♥ Dock är jag ruggigt trött nu och mitt huvud o r k a r i n t e koncentrera sig på allt plugg. Vill bara få undan lite så jag slipper sitta hela helgen, men verkar som det blir så i alla fall, haha fy.. 
 
 
 
 
 

miley ray cyrus

 
Världens ballaste Miley, hur jävla snygg är hon inte eller. Håller verkligen inte med alla som klagar på hennes nya image, hon passar så hiimla mycket mer i sitt korta hår och hennes nya låtar är waay mycket bättre än hennes tidigare. Hon rockar och jag avgudar henne för att hon är så jäkla cool och går sin egna väg. Längtar tills hon kommer till Sverige, guess who's gonna be there...

kappkärlek

Daaayymm, vad snyggt det är med kappa eller. Dör lite i vissa tillfällen när jag ser en riktigt riktigt asfin kappa, önskar så att jag hade passat i kappor men tycker själv inte att jag gör det aalls, alldeles för kort haha.. Väntar fortfarande på den dagen då det bara ska dyka upp en helt perfekt kappa som passar mig liksom. Lätt en av de snyggaste hösttrenderna i år. So classy. 
 
 

fryser

Såådär, ännu en meningsfull eftermiddag avklarad, haha vad vuxen jag låter. Iallafall, har hur som helst konditionstränat Liona på stubben och longerat Edwina, båda två skötte sig exemplariskt, särskilt Eddan som jag longerade för bara andra gången. Räknar med att hon longerats en hel del i sammband med inridningen för hon är verkligen så himla lätt att jobba med. Underbart. 
 
Nu kom jag precis in och var tvungen att hoppa i min supervarma onepi för shhiiit vad kallt det är i mitt rum eller. Mitt fönster är ju trasigt (bra tilde) så det är verkligen svinkallt alltså, haha. Ska gå ner och göra en kopp med te och sen sätta mig och plugga lite, har så himla mycket jag måste få gjort denna veckan så lika bra att sätta fart. Puss!!
 

skolfoto

Heej! Idag var det skolfoto och det är ju alltid lika roligt.. eller? Orkade inte direkt "klä upp mig" så körde easy peasy med en svart tisha och trasiga blåa jeans, plain and simple. Haha, blev verkligen pinsamt ful på bilden men vad gör det, den hamnar ju trots allt bara i skolkatalogen för tvåtusen elever.. Äsch, kom i alla fall hem för en stund sen och ska snart ut till stallet. Puss!! 
 
 

godnatt från oss

 
 

aktivt

Heeej vänner!! Idag måste jag ändå medge att jag kompenserat upp gårdagens inaktivitet haha, hade flertalet lektioner, avslutade med en riktigt svettig orienteringsrunda (inte bra för min hals och hosta, men enda orienteringen för i år så kände att jag behövde sätta den), päronen hämtade mig direkt efter det och så åkte jag hem till stallet där jag framtills nu tillbringat resterande tid.. Var underbart att sitta upp på Edwina igen, hon har blivit en riktig liten tjockis, för att inte tala om Liona.. Men det ska det bli ändring på nu! 
 
Har tänkt på en sak, jag är så himla ostrukturerad i vardagen och det är något som stressar mig haha, nej men alltså när det är mycket på mitt schema och massa annat jag behöver och vill göra så går jag alltid runt och upprepar allt tyst för mig själv som en mind-to-do-list typ, om ni förstår? Blir lätt stressad och känns som jag varken gör eller kommer ihåg hälften av allt jag borde göra. Är urkass på att föra någon typ av kalender men det är kanske dags att jag ger mig fan på att sätta igång med att skriva ner allt jag ska göra och planerar.. Kan dock inte bestämma mig för vart(?!) datorn, telefonen, anteckningsblock eller köpa en klassik kalander.. Åh gud vad jobbigt det här blev nu... Hur gör ni för att hålla koll på allt mellan himmel och jord, haha?
 
 
 
 
 

hisshisshiss

 
räfflade skinnjackor
 
 
Har fått en riktig fling för räfflade skinnjackor, tycker det är så jäkla snyggt alltså. Fetgo hösttrend som jag verkligen hissar, är egentligen inte skinnjacketjejen men en najs skinnjacka är ett måste i alla tjejers (och killars) garderob! Don't you agree??

3 frågor 3 svar

Är så jäkla dålig på att svara på kommentarer, men ni ska veta att jag är jättetacksam för allt gulligt ni kommenterar! Tänkte i alla fall svara ordentligt på dessa tre frågor eftersom det är frågor som ofta kommer i repris.. Puss!!
 
hur får du dina bilder formade i olika former, typ som detta hjärtat? snälla svara :)
Jag använder photoshop för det mesta, iblaand en app på telefonen som heter Pixlr om jag inte minns fel :)
 
Var redigerar du dina bilder så att det blir så lixom sätter ihop två bilder? :)
Samma sak här, photoshop för det mesta! På telefonen använder jag F.Maker.HD (collageapp typ)! 
 
Vart köpte du din design, eller vem va det som gjorde den? :) Hur mycket kostade den?<3
Gjort alla mina designer själv, hehe :)
 
 

en på miljonen

Tog en kvällspromenad med Edwina trots min fruktansvärda förkylning, men efter att ha legat inne en hel dag var det faktiskt precis vad jag behövde. Hon har ju vilat en vecka nu och shiiit vilken energi hon hade eller, var helt omöjligt att hålla henne stilla. Hon spatserade runt mig och blåste upp sig som en liten hingst, haha hjärtat mitt. Ska lägga upp en ordentlig plan och en ny foderstat för hösten nu så ska vi komma igång ordentligt, läängtar ihjäl mig efter att få sitta på hennes rygg igen.. Pusspuss!!!
 
 
 

lite nytt

Fixat lite små ändringar på designen, jag har väldigt svårt att bli nöjd men nu får det nog se ut såhär ett litet tag i alla fall. Gillar stilrena layouter men denna kändes ändå lite mer tildig. Sen är den dock lite väl somrig kanske, men headern får helt enkelt duga tills dess att jag kirrat lite nya bilder med mer höstkänsla i. Vad tycker ni?? 
 
   
 

frieser premiering

Åh, kom på att jag glömt visa bilder från premieringen förra helgen! Det var FHSS's premiering, eftersom vi inte kunde åka på SFHF's, som är den mer oficiella premieringen i Sverige. Skulle ju egentligen premierat Edwina där i år, men pga hennes hovar i början av sommaren valde vi att vänta tills nästa år.. So excited. Det är verkligen något sagolikt över denna rasen, så sjukt fiina hästar!! 
 
 
Här är dock Edwina när hon premierades förra året som 3åring, min lilla babyhäst. ♥
 

sicko

Hatar verkligen att vara såhär sjuk. Orkar knappt röra mig, kan inte andas och mitt huvud exploderar bokstavligen snart. Blir så frustrerad, denna helgen ville jag spendera i stallet ju.. Måste verkligen bli bättre i veckan, finns inga alternativ liksom, haha. Får se om jag klarar av att gå till skolan imorgon, vill inte missa mer än jag redan gjort nu.. 
 
Wellwell, ska kämpa mig ut till stallet en liten stund och pussa på mina fiina hästar, de får mig alltid att må så bra, mina alldeles egna glädjespridare. ♥
 
 

one week later alligator

Heeej vänner. Hemskt mycket förlåt för mitt plötsliga försvinnande, eller ni kanske hade koll på att jag skulle iväg.. Hur som helst är jag i alla fall hemma nu efter en sjuk vecka i Prag. Haft det himla trevlans och upplevt massa, trots nästan konstant ösregn(!!).. Lovar att lägga upp massa bilder i veckan när jag fått alla foton från Felicias systemis..
 
Tyvärr har jag tagit med mig en tjoock förkylning hem från Tjeckien och jag svär på att jag kommer dö förkylningsdöden när som helst. Och med tanke på att förra natten spenderades på ett bussgolv så är min säng ganska lockande i denna stund. Jaja, ska gå ner och vara trevlig och äta lite tårta med alla gäster som firar papi ikväll, sen ska jag sooova. Puss!!
 
 
   
 
 
 

5pac

Åheeej!! Igår var världens fetaste kväll, jag och mina lads som e med i "5PAC" höll i ett spex, förutom att hela början sket sig när ljudkillen OCH ljuskillen gjorde fel och glömde sätta på strobe och att släppa droppet, haha aströk. Vi tog upp 5 killar ur ettan på scenen och spexade med för över 500 pers, vi hade så jäkla kul på scenen även om vi var sjukt taskiga mot killarna haha. 
 
Sen var det förfest och parketten och massa craycray, hela kvällen rockade såsåså hårt, åå blir nästan tårögd när jag tänker på hur himla roligt vi hade, hihi låter som en liten fjort nu. Är helt cptrött nu dock, sov knappt 3 timmar inatt, har varit i Jönköping på premiering hela dagen, åkte astiidigt och kom hem för någon timme sen bara..
 

friluftsdag

 
 

stress

Åhej bloggisen! Förlåt för min frånvaro här men har varit så sinnessjukt stressad hela eftermiddagen och kvällen, får extrem huvudvärk när jag är överstressad dessutom så nu är det skit, sitter och försöker andasandas typ. Vääldigt mycket just precis nu och känner nästan att jag bara vill att denna veckan ska vara över, haha, nej men det är mycket roligt som händer så det är bara att bita ihop. 
 
Imorgon blir ännu en fullspäckad dag, åker hemifrån 9 och kommer nog inte hem förrän tidigast 9 på kvällen heller, om jag ens sover hemma.. Det återstår att se, det enda negativa när jag det är så mycket är att jag får så dåligt samvete för att jag inte hinner med hästarna alls, mår så dåligt då, vill ge dom all tid i världen juu.. ♥ 
 
 

Kvällsritt

 

Tog en mysig liten uteritt tidigare ikväll, första gången sen i vintras som jag kände att det var dags att ta fram reflextäcket. DÅ är det faktiskt höst. Det blåste ganska mycket och Eddspedds var väldigt spänd men annars var det myys. ♥ Nu ska jag krypa i säng, lång dag imorgon också, puss!! 


dagens

Heej bloggisen! Blir så himla trött efter skolan när man går till 4.. Men man överlever ju, tycker trots allt om skolan väldigt mycket så så himla synd om mig är det inte. Förresten, visst är det sjukt att man kan gå i shorts i september, idag var det faktiskt riiktigt varmt ute. Tyvärr så börjar ju sommarbrännan blekna nu, är inte liika blek som jag ser ut på bilderna efter som de är lite färgmättade, men ändå, nästan ju... 
 
 

ny vecka nya tag

Godmorgon! Visst är det något härligt med måndagar ändå, trots allt..? Det är en ny vecka, nya möjligheter, nya tag. Har hur som helst lovat mig själv att verkligen utnyttja denna vecka till fullo. Det är mycket på schemat och mycket som jag ska hinna med, men jag känner mig själv såpass bra för att veta hur jag ska lägga upp det på bästa sätt. 
 
Det spelar ingen roll hur fullt upp jag har, tar jag en halvtimme, går ut och springer så orkar jag mycket mer och blir effektivare i vad jag än ska göra. Tänker jag på vad jag stoppar i mig och äter ordentliga mål, så mår jag också mycket bättre. Så inget slarv denna veckan, nästa vecka när vi är i Prag lär det bli heelt andra rutiner så nu ska jag se till att kompensera upp det ordentligt denna veckan, så jag verkligen förtjänar nästa. Äh, nu kickar vi igång denna dagen, puss!! 
 
 

3 bloggtips

Fått önskemål om att tipsa om mina favoritbloggar, självklart kan jag göra det! Bara kul när ni kommer med lite önskemål. Alltså, jag läser väldigt många bloggar, det är både vänners bloggisar, större bloggares, hästbloggar osv.. Men tänkte börja med att rekommendera tre väldigt bra modebloggar i alla fall (Kenza, Angelica Blick, Molly Rustas m.fl. antar jag att jag inte ens behöver tipsa om)Klicka på bilderna för att komma till bloggarna. 
 
 
Nicole bloggar på modette, jättefin tjej som driver en modeinriktad blogg med mycket fina outfitbilder och välskrivna inlägg, hon är personlig utan att vara privat, riktigt bra och läsvärd blogg tycker jag.
 
 
Chloé bloggar även hon på modette, tror många vet vem hennes mamma Nathalie Schuterman är som äger klädaffären i Stockholm med samma namn. Denna bloggen är riktigt bra modemässigt, Chloé bor i London för tillfället och bär upp outfits man skulle döda för varje dag. Grym blogg om man är intresserad av mode. 
 
 
Kristine är en norsk tjej som uppdaterar med superfina bilder varje dag så att bloggen är på norska spelar verkligen ingen roll. Sjukt fin tjej men riktigt grymma outfitsbilder dagligen, också väldigt läsvärd blogg. 
 

slapp dag

Har verkligen inte ansträngt mig mycket idag, fått gjort knappt hälften av det lilla jag tänkt göra.. Blir alltid så seg på söndagar, men jaja vad gör det om hundra år. Börjar seent imorgon så har i alla fall en härligt go sovmorgon. 
 
Har en känsla av att denna veckan kommer gå ruggigt fort, vardagarna lär gå i ett så mycket som jag har på schemat och ska hinna med, är rädd att jag knappt ska hinna blinka innan det är fredag med spex och parketten, lördag premiering i Jönköping och på söndag åker vi till Prag(!). Shit, börjar redan bli stressad, vill bara stanna upp och känna vad allt är bra just nu, lycka är den bästa känslan. 
 
 

lastträning

 
Hej! Bara inne och vänder, har precis lasttränat med Liona för tredje gången denna veckan, hon har alltid varit lite svårövertalad när det gäller transporter, så nu har jag tagit tummen ur och besämt mig för att inte ge upp förrän hon lastar sig själv i stort sett. Men nu ska jag ut till stallet igen, ska provlasta Edwina när jag ändå är igång, har aldrig gjort det förrut så det blir spännande.. Sen ska jag rida också, vi hörs, puss!! 

sunday

Heej vänner! Hann aldrig blogga igår, hann inte ens äta typ, så då förstår ni att jag hade fullt upp. Åkte tidigt och kom hem sent.. Whatsoever, nu sitter jag och äter vindruvor och lyssnar på en pod. Ska ut till stallet om en stund, ännu en lastträning med Liona på schemat. Det blir nog bra.. Ikväll ska jag bara plugga, och baka morotskaka, om jag orkar, hehe är så galet sugen på det. Puss!!

 

obra dag

Haft grov pms hela dagen, haha varit såå irriterad på allt och alla. Var nog tur att jag fick lite ensamtid nu på kvällen trots allt.. Imorgon ska jag bort nästan hela dagen, får se lite hur det artar sig. Nu ska jag prata lite skype med en trevlig figur, förhoppningsvis får han mig på bättre humör. Sen ska jag sova, puss!! 
 
 

Kvällsprom med min favs


Fredagsfika för en

Är det inte underbart att det är sån sjuk värme i september(!!) man kan fortfarande sitta ute i kvällssolen och äta. Håller kvar i det allra sista av sommaren, Sverige gör faktiskt ganska bra ifrån sig ibland.. Eftersom alla mina vänner dissade mig ikväll så får jag väl helt enkelt spendera lite tid med mig själv. Kanske tar en kvällsritt lite senare på Edwina, Liona har redan fått sitt pass idag. Ha en grym fredagskväll allihopa, puss!! 

 

 

g'natt

Planerar att somna tidigt ikväll så jag verkligen är pigg imorgon, vuxenpoäng till mig. Haha nej, men det e ju fredag imorgon. Har lite planer efter skolan men får se hur det artar sig.. Blir nog brae. Ska bara vänta på att mitt nagellack torkar sen ska jag krypa ner under täcket, hoppas ni haft en härlig dag, nya tag imorgon, puss!!
 
 

päls i höst

Åh till min stora glädje är päls en av årets hösttrender i år. Ursäkta språket men tycker verkligen det kan vara så jäkla snyggt. Med rätt modell på rätt person, dock. Annars kan det lätt se för klumpigt eller påbylsat ut. Håller tummarna på att affärerna tar in ordentligt med pälsvästar och pälsjackor i massa olika modeller nu i höst. Har inte riktigt hittat någon som klickat ännu, helst vill jag ha en benvit, gosh... Här har ni fleera andra riktigt läckra!
fur

åhej så trött

Trots sovmorgon och bara två lektioner utöver massagen så var jag dödstrött när jag kom hem. Förstår inte varför, har ju ansträngt mig för att somna tidigt denna veckan. Jaja, när jag är trött är jag väldigt lättirriterad, vill bara krypa ner och gosa med min lurvkatt hela kvällen. 
 
Btw, såg att statistiken stigit rejält de senaste dagarna, så kul. Ska försöka skärpa mig och blogga lite bättre, tänker alltid att jag ska ta outfitbilder oså men det första jag gör när jag kommer innanför dörren är att slita av mig kläderna och hoppa i mjukisdress typ, haha.. Men ska bättra mig, puss!
 
 

HB Beyonce

 
Idag fyller Beyonce år. Åå världens bästa Bey, denna kvinnan gör mig speachless alltså. Hon är så otroligt incredible, på alla plan. Hennes musik och hela h o n. Gah vad jag älskar henne. Inte för att hon kommer läsa det här men jag vill verkligen önska henne ett fett stort grattis på födelsedagen, you own the world. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

redo för höst

Hur sorgligt det än känns så är det bara att erkänna, sommaren är över. Men jag gillar hösten som kommer med alla lövens färger, te och varm choklad, stickade tröjor och tjocka halsdukar. Ja, det gäller bara att peppa sig själv och hålla motivationen uppe, när kvällarna bara blir mörkare får man inte glömma bort att tända några extra ljus till kvällskoppen med te. Nej, hösten kan vara rätt bra den också. Eller vad tycker ni? 
 
 

gott tips

 
Har precis slängt ihop en baconsallad, måste bara tipsa om det! Förut brukade jag alltid göra typ kycklingsallad eller liknande men för tillfället har jag en fet crush på just baconsallad. Ett stort plus är att det är ännu lättare att göra. Tillsätt lite av varje som du har hemma, stek bacon, blanda ihop och sen e det klart. Idag har jag förutom bacon i sallad, fetaost, gurka, majs, minitomater, rostade solroskärnor och torkade tranbär. Hur gott som helst. 
 
Nu ska jag sätta mig i soffan och äta, kl. 8 börjar Idol och kl. 9 börjar Room Service (älskar inredningsprogram) i dagens avsnitt ska teamet göra om en liten stuga på Runmarö i Stockholms skärgård, som faktiskt tillhör min fiiena kusin och hennes pojkvän. Var där och kollade i somras när vi seglade i skärgården och det hade blivit huur fint som helst, men fick ju inte lägga upp några bilder på det på nätet innan det sänts på tv.. Men ikväll visas det äntligen och det ska bli så kul att se! Puss!! 
 

kort onsdag

Hade typ bara en lektion idag så slutade tidigt, stannade dock och åt i skolan sen åkte jag hem vid 12-tiden. Himla fint väder idag så funderar på att rida ut på någon av hästarna, kanske till och med båda. Trimmade dressyr på Edwina igår så kanske gör samma visa med Liona idag.. fårse. 
 
När stallet är klart ska jag träna, körde bootcamp med min bror igår så har sjuk träningsvärk i benen men det är bara att köra på. Ikväll blir det en pluggkväll men jag bloggar mer senare, puss!! 
 
 

the view

Igår fyllde världens bästa Sara 17 år, det firade vi med att gå ut och äta middag tillsammans med tjejerna. Vi hamnade på The view till slut och det var både gott och supermysigt. ♥
 
 
 
 

lisse baby

 
Godkväll!! Lyser fortfarande med min frånvaro här men vi har varit på Liseberg hela dagen så antar att det får bli min ursäkt idag. Lika kul trots att det ösregnade vissa stunder, men det var najs ändå. Nu är jag i alla fall heelt död, har ingen röst kvar och min förkyldning blir bara värre för varje minut.. Måste till skolan imorgon så får härda helt enkelt, börjar som tur är strax efter 12 så får sova ut lite ändå. Puss!! 

RSS 2.0