leave the year behind

Tvåtusentretton. Är det inte sjukt hur fort hela detta året susat förbi. Tolv tuffa månader, med glädje, svett och tårar. Hela det här året har varit en enda lång berg- och dalbana, höga berg och djupa dalar. Ups and downs. Vet inte riktigt hur jag ska summera det om jag ska vara ärlig, har så många fina minnen från i år men samtidigt så har året till viss del sugit, det finns mycket jag bara vill dra ett fett streck över och kort och gott bara peka finger åt 2013 på tolvslaget imorgon. 
 
Det allraallra bästa som hänt mig detta året är min finaste prinsesshäst som satte sina hovar på vår gård i slutet av maj. Jag kan utan tvekan säga att Edwina är den speciellaste hästen jag någonsin haft och jag tycker bara mer och mer om henne för varje dag. Tack vare henne har jag börjat få tillbaks mitt intresse för hästarna och jag lovar att denna häst kommer jag inte släppa taget om i första hand. Nu har hon haft en lång vintervila och det kliar i mina fingrar av bara tanken på att få sätta igång henne nu, nästa år är vårat år. ♥
 
 
 
Två andra höjdpunkter detta året är resorna jag gjort med världens bästa Vera. På sportlovet drog vi till Sälen och bara hade det göörnajs och i somras drog vi ner till Spanien i två veckor och levde livet. Är så glad och tacksam för att jag fick chansen att uppleva så mycket tillsammans med en så bra person.
 
     
 
Sen får vi inte glömma Pragresan med min älskade klass i höstas. En vecka med minnen för livet och tack vare den kom jag också mycket närmre flera av mina fina klasskamrater. Det ägde och jag längtar tillbaks så mycket. 
 
 
 
 
Jag vill gärna se på det här året som ett bra år ändå, jag vill ta lärdom av alla saker som inte varit en dans på rosor och jag har hoppas och tror att jag faktiskt lärt mig av mina misstag. När allting kommer kring så kanske det finns en liten mening i "everything happens for a reason" för ur det negativa har det trots allt kommit himla massa bra skit. Dessutom har jag både lärt känna nya underbara människor och kommit flera stycken så mycketmycket närmre, jag har lyft på hatten och tackat för mig vad det gäller vissa vänskaper men det varit för min egen skull och jag är ta mig fan stolt över mig själv över att jag står där jag står där jag står idag. Jag har lärt känna mig själv så mycket bättre och jag har vuxit under hela årets gång. Jag må ha mycket kvar att lära och jag vet att jag kommer få känna på hur det känns att få sitt hjärta krossat, men sånt är livet och jag är så jävla taggad på det. 2014 är mitt (och alla andra 96ors) år och jag tänker inte sitta på en bänk och kolla på, jag tänker njuta och jag tänker ta för mig. Ja, det tänker jag. 
 
 
 
 
 

latest

 
Hej på er! Jullovet är inne på sista veckan och jag försöker ta vara på varanda minut. Igår åkte jag till Vera och hade lite tacokväll med henne, Heidi och Stina. Himla trevlans. Sov hos Veris också sen idag åkte jag till Skövde och åt med min fina familj innan min syster åkte hem till Umeå igen. ♥ Nu ska jag masa mig ut till stallet sen måste jag fixa allt inför imorgon, shhhit the new year is coming. 

jag lever ja

Nemen tjena bloggen! Nästan glömt dig.. Haha skämt osido. Har haft totalt fullt upp de senaste dagarna och jag har hunnit med allt från släktmiddagar, jobb, ridning, shopping på Överby och färgat mitt hår några nyanser mörkare. Känns dock som om min lilla kropp fått långt ifrån tillräckligt mycket sömn och efter ett fyra timmars kvällspass på Donk har jag nu krupit ner i sängen, så nu ska jag kolla film och äta godis innan jag somnar. Puss!! 
 
 

merry xmas

  

fina små tomtar och klappar
 
God jul på er! Hoppas ni haft en jättebra dag och kväll med familj, släkt och vänner, det har i alla fall jag haft. Dessutom fick precis vad jag önskat mig i julklapp, och lite till. Så mycket fina saker, blev så himla glad. Tänkte säga att jag blev som ett barn på julafton men insåg att det var ungefär precis vad jag var. Från djupet av mitt hjärta hoppas jag att alla som läser detta haft en underbar julafton, och än är den inte slut, tio minuter kvar. Ta vara på dem, puss! 

dan före dan

Godmorgon!
 
Var uppe ganska tidigt imorse och tog stallet, skönt att ha det klart. Nu ska jag strax åka iväg och jobba, sen kommer min saknade mormor och morfar och moster från Uppsala och Stockholm. Så mys. Kan inte fatta att det är julafton imorgon, shit. Vart är snön? 
 
 

before I die

+ Ska jag ha satt min lilla fot i varje världsdel på vår jord. 
+ Ska jag ha funnit the love of my life och fått underbara unika barn. 
+ Jag ska också ha hoppat fallskärm och flugit luftballong.
+ Jag hoppas helt enkelt av hela mitt hjärta att jag gjort precis det jag vill i livet. 
+ Sen måste jag också ha en mops. 
 
 

världens bästa cassandra



Hej o hå! Är bokstavligen helt slut. Har jobbat mina två första dagar på McDonalds och utan att överdriva så var det lätt det stressigaste och värsta jag gjort, samtidigt som det varit galet kul. Det är så mycket svårare än man någonsin kan föreställa sig men tror det bara kommer bli roligare och roligare ju mer van man blir...
 
Hur som helst igår kom Cass låtsaspappa och hämtade mig efter jobbet och så åkte jag hem till henne. Vi kollade på film, bytte julklappar, var lite i stallet, åt julbord med hennes underbara familj och bara hade det supermysigt tillsammans. Damn hon är så bra, och hon får mig att må såsåsåså bra. Sen idag åkte så vi båda två och jobbade och direkt när jag slutat var det vidare på släktkalas som gällde. Nu är jag precis hemkommen och ska kila ut till stallet, sen lär jag väl däcka rätt tidigt, skojar inte när jag säger att jag kommer sova rätt gott inatt. Även om det var vääldigt mysigt att sova med Cassandra också ;) (internskämt, haha). Nu ska jag avrunda innan hela inlägget spårar. Puss och kram, hoppas ni haft en fin sista advent!! 
 

boostad med julkänslor

 
Godkväll alla fina människor!! Idag gick jag på jullov och den lyckan kan inte beskrivas med ord. Ikväll har vi haft lite traditionellt julkalas här hemma med lite släkt och vänner. Har ätit mängder av god mat, fika och julgodis, lyssnat på lite luciatåg, spelat sällskapsspel och allt sånt där. Det bästa av allt är att granen är på plats. 
 
Imorgon jobbar jag dessutom min allra första dag, ska bli så kul även om jag måste erkänna att det är lite nervöst. Efter det ska jag till bästa Cassandra, åh denna helgen kommer bli så bra, och sen, sen är det jul på riktigt. 
 

snart är det jul



Hoho! Vad dåligt jag sköter min lilla blogg. Skyller på att det varit galet i skolan nu de det sista, men nu är jag klar med precis aaallt, och imorgon går jag officiellt på jullov. Kan inte bli bättre. Idag julfikade vi hos en lärare med klassen, sedan gick jag och min lilla Catarina i lite affärer, åt och fikade.. Fick äntligen köpt ett par julklappar och inslagning av dessa är vad jag sysselsatt mig av resten av kvällen. Är såå kul och mysigt att slå in fina paket, har lagt ner så mycket tid och kärlek (och tejp haha) på mina julklappar i år, så ska bli så kul att ge bort dem nu, hihi. Kram!!

katherine hudson

Heej! Åkte som sagt tiidigt till skolan imorse och räknade massa matte, kändes så bra efteråt, helt klart värt det. Men snacka om att jag var trött i mitt lilla huvud när jag åkte hem halv 5. Myste lite i stallet med julmusik och sen var tanken att jag skulle plugga spanska men snöade in mig på Katy Perry och såg hennes dokumentärfilm istället. Asbra!! Blev helt tagen alltså, satt och grät halva filmen typ, hon är så inspirerande.. Och vacker. 
 
 
 
 
 

vänner


våran liite misslyckade men väldigt goda våffelbrunch idag 
 
Hallå i stugan! Igår var jag med massa goa filurer. En lugn och mysig kväll med mina finafina vänner helt enkelt. Gud vad dom får mig att må bra. Idag har Sara och jag bara slappat och när jag kom hem åt vi världens godaste adventsmiddag. Nu ska jag köra en liten pluggrush, börjar efter 1 imorgon men har tänkt åka till skolan redan vid 8 för att plugga, haha. Sista veckan, nu kör vi. 

we shall all burn together

 
Får rysningar av denna låten alltså. Har strecklyssnat den hela helgen men jag får aldrig nog. Give it 5 minutes, lovar att ni inte kommer ångra er. Inte så oväntat att Ed Sheeran sätter den heller. Bam. 

hobbit

 
 
Såg Hobbit - The desolation of Smaug på bio igår. Har inte sett många Sagan om ringen-filmer i mitt liv, ska jag vara ärlig har jag inte ens sett den första Hobbitfilmen så hade allt annat än höga förväntningar haha.. Men daaaamn vad bra den var. Sitter och lyssnar på "I see fire" nu och ba nostalgiiikar. Så nu ska jag ta och kolla på den första delen (haha) och sen är det bara att vänta till den sista filmen kommer ut. Hej förresten! 
 

lusselelle


 1. Melisss gjorde en fin fläta i mitt hår 2. Några av oss tjejer fixade med lussefika 3. Fiiina luciatåget 
 
Hej! Har ni haft en fin lucia? Det har jag! Och nu går jag på helg, gud vad skönt. Även om jag måste plugga en hel del även denna helg. Men nu måste jag skynda ut till stallet för ska iväg på bio sen, puss! 

naturgodis och plugg


Avslutade skoldagen med utvecklingsamtal som gick strålande, åkte sen och handlade lite med paps innan vi skyndade hem till stallet och hovslagaren. Så blev en längre kväll i stallet och nu väntar ytterligare plugg. Vill bara få allt öööverstökat. Kram. 


11-12-13

 
Åhej! Så skönt att komma in från stallet och vara klar tiidigt för en gångs skull! Annars har dagen bestått av innebandyturnéring, julbord och tre timmars matematik. Nu ska jag göra mig en liten smoothie och sen plugga vidare. Bara en och en halv vecka skola kvar i år, shiiiit. 
 

tionde december

Godkväll!
 
Så skönt att bara krypa upp i sängen när man är riktigt frusen efter ett par timmar ute i stallet. Dock kliar det ööverallt (trots TRE duschar) från kloret, vi hade bad på sista lektionen nämligen. Innan det var jag och Fille och åt glass på Donken så jag passade på att hämta ut mitt introduktionskit (so excited), har lite att läsa in mig på men det får bli en annan dag, nu ska jag kolla på Paradise Hotel, puss!!
 
 

good day

atm; juligt och fint, mmmm 
 
Hej! Åh jag är så glad idag, har gått runt och sjungit hela eftermiddagen, har massa energi och alla människor är så himla bäst just idag. Imorse var det så mysigt att gå ut till stallet, när jag kom hem från skolan så fyllde jag på Edwinas box med nytt spån som vi ska gå över till nu, hoppas på att det underlättar stallarbete lite.
 
Nu sitter jag dock och intensivpluggar på min engelskaredovisning jag ska ha imorgon, vill verkligen att det ska bli bra men är såå oförberedd, haha classic. Förresten, glömt att berätta att jag fått jobb! Har inte sagt något om intervjuerna och det här, inte för att jag velat "dölja" det, utan bara att det kan bli lite pinsamt om man inte får jobbet sen ;). Hur som helst, ska bli riktigt kul och ett stort plus är ju att några av mina grymma vänner redan jobbar där. Ska på intruduktionskurs nästa vecka, sen hoppas jag på att få börja så fort som möjligt, cash is king. Puss!! 
 

ain't undressed

     

snödag söndag

har bästa utsikten från mitt lilla fönster, ma horzes <3
 
Tog en timmes break från plugget och pratar nu i telefon nu med min fina vän. Ska snart studa vidare sen är det stallet som kallar. Känner att jag bara vill checka av min lista innan jullovet, såså mycket men vill bara ta mig igenom allt så fort som möjligt. Det är ju faktiskt andra advent idag ju, åh snart julafton. ♥

wknd

 
Det finaste jag har, utan tvekan hihi
 
Har så mycket plugg denna helgen, helt sjukt alltså. Ärligt just nu är det faktiskt omänskligt, haha.. Igår var jag i alla fall hemma och åt tacos, glass, hemmagjord chokladsås och ostbågar till Idolfinalen. Inte så oväntat att Kevin kammade hem det, han är duktig, och snygg. Men jag tycker Elin är jäkligt grym men det är ju ändå alltid tvåan som slår igenom sååå.. 
 
Har varit ute på en mysig långpromenad med min finafina häst ganska nyss och nu ska jag plugga vidare lite, sen får jag se vad jag hittar på. Så sugen på att åka och julhandla i götet imorgon men alla mina kära vänner är så sega så får väl se hur det blir med det, haha.. Kram!

chilling killing

 
Åkte hem vid 11 efter två debatter och en halvtimmas skridskor. Kort och skön dag. Tog stallet tidigt och sen dess har jag bara legat i min mjuka säng med mjuka kläder tillsammans med min mjuka katt. Och hårda dator. Har oändligt plugg men vet inte riktigt vart jag ska börja så skjuter upp det ytterligare någon timme. Kram. 

today I am a bird


en av fyra koppar i min fina lilla samlig, älskar alla Lovisa Burfitt's verk
 
Idag är en sämre dag, har fetaste pmsen, verkligen. När jag var ute i stallet förut ville jag bara lägga mig ner och gråta ungefär. När saker som jag minst av allt vill ska vara motiga känns just så jäklajäkla motiga är jag inte långt ifrån att bryta ihop. Sen får jag dåligt samvete när jag pussar godnatt på mina små hästar för att jag varken hinner eller orkar ge dem den tid jag egentligen vill ge dem. 50% av all tid jag lägger i stallet är ju liksom mer konkret stallsyssla, mocka&fixa&blabla.. Och då har jag ingen kontakt med hästarna. Blää. 
 
Nog om det, vet att ingen bryr sig haha. Ska dricka upp mitt te som säkert hunnit kallna nu sen ska jag trycka i mig kakan också och hoppas på att sockerkicken kanske kan få mig på lite bättre humör. Puss. 
 

svartvit

Väldigt simpel idag, svarta jeans, vit tröjblus, converse och goosejacka. Less is more. 
 
Hej på er! Hoppas ni haft en bra morgon, för min har varit kass. Allt har bara varit fel, haha. Hur som helst, ska på en thing efter skolan så kommer hem lite senare än vanligt och är stressad redan nu. Back to school är det som gäller nu, det bara skriker prestationsångest om hela den här veckan så nu är det fokus som gäller. Kram. 

en bättre helg

 
Åh denna helgen har varit såså bra. Hade väl egentligen tänkt att plugga och sånt lamt men icke sa nicke. Mina vänner rockar och med dom blir allt så mycket bättre. Ärligt alltså. De är oslagbara. 
 
Nu på eftermiddagen har jag varit på släktmiddag hos mina kusiner, himla trevlans och med massa god mat och tårta. Osåå fick jag pussa på min lilla Dizzy igen, saknat min gamla björnponny. Fick rida en liten stund på Happie också, deras andra häst. Så, ja. En bättre helg helt enkelt och nuu ska jag äta pannkakor, wii puss. 
 
 

RSS 2.0